Lidt sommershopping til Fidusen

koebtilfidusen

Når vejret er så trist, gråt og koldt er det altid hyggeligt og rart med lidt indkøb til sommergarderoben.

Jeg kommer til at være gravid det meste af foråret, og skal derefter til at tænke i ammetøj, så umiddelbart, er jeg ikke så inspireret, når det kommer til at shoppe til min egen garderobe.

Jeg har derfor kastet mig ud i lidt shopping til Fidusen, som gerne skulle komme til verden midt i april, og derfor bliver en lille forårs/sommerbaby.

Det meste af hendes tøj har jeg indtil nu købt på Trendsales.

Så længe de er så små, bruger de jo ikke tøjet særligt længe af gangen, så det er bestemt muligt at finde ting til rigtig billige penge, selvom de stort set er ubrugte.

På billedet er der nogle fine buksedragter fra Mini a Ture, et sødt sommersæt fra Holly’s og en lille badedragt fra Holly’s. Fidusen er nemlig allerede blevet inviteret på ferie af Farmor og Farfar (resten af hendes familie skal naturligvis også med 😀 ), så selvom hun hverken skal solbade eller en tur i poolen, så er hun jo nødt til at have sin egen lillebitte badedragt.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

   • Hehe nej, jeg føler mig lidt lost over at skulle have en sommer-baby (altså august er vel også en slags sommer). Hvor meget tøj skal de have på? Får vi en varm sommer, regn-sommer, storm-sommer? Åh, alle de valg! 😉

    • Men det er jo endnu mere problematisk med en april-baby.
     I 09 holdte vi barnedåb i april, hvor solen skinnede, og man kunne være udenfor med korte ærmer og uden jakker.
     i 10 var det hele dækket af sne – så jeg bliver jo næsten nødt til at dobbeltshoppe og både købe varmt og koldt tøj 😀

  • Ja og selvom det jo ikke er så længe siden, jeg sidst har prøvet det, så bliver jeg helt overrasket over, hvor småt tøjet alligevel er – tænk at hun kan passe det til den tid…

 • Tænk at du får lov til, at shoppe tøsetøj, lucky you;-) Det ser super lækkert ud. Dog er min privatøkonomi glad for, at jeg trods alt “kun” har 2 drenge:-) Og aldrig får flere!!!
  Knus fra Ann-Sofie

  • Ja det er skønt pludselig at have frit valg på alle hylder 😀
   Det sjove er dog, at man jo kun er trænet i at kigge efter drengetøj, så da jeg fx sidst var til lagersalg hos Wheat, da kunne jeg kun finde nogle fine ting til babydrenge og kom ikke hjem med én eneste ting til vores lille pige.

   Men nu har jeg også haft et par måneder mere til at øve mig – så det går frem ad 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *