Back to basics

120111a

120111b

Dagen i dag bliver tilbragt på min specialeplads i selskab med en god veninde.

Det er meget rart at følges ad – både så man har hyggeligt selskab, men også så man kan holde hinanden lidt i ørerne og sørge for, at det hele ikke går op i online udsalgsshopping og chokoladespiseri (okay det sidste kan man jo reelt set godt gøre, mens man er produktiv med specialet, så dér holdte vi os ikke tilbage 😉 ).

Vi benyttede en pause til at lege paparazzi i det smukke gamle bibliotek, hvor specialepladserne er placeret. Jeg elsker at sidde herinde omgivet af de smukke bøger og det storslåede byggeri – det minder faktisk mest af alt om en kulisse fra en Harry Potter film 😀
Jeg er iklædt en del af min basisgarderobe her under graviditeten – nu hvor jeg efterhånden er så langt henne i min anden graviditet, har jeg haft mulighed for at finde frem til nogle skønne basisvarer, som også fungerer, når maven bliver større og større.

Jeans: Topshop Maternity -.- Top: Samsøe & Samsøe -.- Bluse: Customized for the Crowd -.- Tørklæde: Rene Gurskov -.- Sko: Converse

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

 • Specialeskrivning bliver bare hyggeligere af at være to, hvad der mistes i tabt arbejdskraft pga af netop lidt for lange kaffepauser og potentiel netshopping vindes virkelig ind på nye input og ny energi der fås ved ikke at sidde med egne (mere eller mindre) kaotiske tanker. Held og lykke med det, hvornår mon det skal være færdigt?

  Bedste hilsner Barbara
  http://www.ibeingme.com

  • Hej Barbara,
   Det har du nemlig lige præcist ret i – det kan blive noget så trist at sidde alene dag efter dag.

   Og tak skal du have – jeg skal bare helst have det afleveret, inden jeg går på barsel – så midt/slut marts håber jeg på at have det færdigt 🙂

  • De er i sort læder – det er Converse light/slim og jeg er SÅ glade for dem.
   De er jo ret praktiske her i sjapvejret, fordi de nemt kan tørres af med en fugtig klud.

   Og nu hvor jeg efterhånden er så gravid, at det er svært selv at tage fodtøj på – så står valget, mens der er sjap, mellem disse eller mine Hunters 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *