Nyt udsalgskup blev luftet til venindebrunch

090111

Min weekend har kørt i et forholdsvis lavt gear – jeg kan altså godt mærke, at mit energiniveau ikke længere er, hvad det tidligere har været, omend jeg (7-9-13) har en skøn og nem graviditet.

I fredags startede vi weekenden op med en tur i Østerbro svømmehal. Normalt er vi kommet i DGI-byen, fordi vi i sin tid gik til babysvømning med Trutten dér – men altså; der kommer vi helt sikkert ikke mere!

Østerbro svømmehal er jo ren luksus i forhold til DGI byen. Omklædningsrummene er 100 gange bedre for både mor og baby (der er massevis af puslepladser, en fin kravlegård, separate brusekabiner) – og i selve svømmehallen er akustikken SÅ meget mere rolig og rar.

Lørdag blev brugt på lidt shopping og ellers bare afslapning herhjemme, mens min kæreste var ude at føjte 😛

Til gengæld blev jeg så luftet med et par veninder i dag, hvor vi spiste brunch på Bastionen og Løven på Christianshavn.
De havde en skøn brunchbuffet (buffet er vel stort set et must, når man er gravid? :D), og eftersom min veninde kendte kokken, fik jeg specielt serveret en hel tallerken med nylavede, varme, lækre amerikanske pandekager – jeg har simpelthen cravet pandekager under begge mine graviditeter – så det var et stort hit 😉

Nu vil jeg til gengæld kaste mig under dynerne og lade op til en uge, der står i specialeskrivningens tegn – samt Truttens 2 års fødselsdag – hvornår blev min lillebitte dreng dog pludselig så stor?


Kjole: Udsalgskup fra COS -.- Tørklæde: Malene Birger -.- Sko: Converse

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

 • Halløj Lisbeth hvor ser du godt ud, og så i den fine nye COS-kjole,
  Tillykke med den lille store dreng 🙂

 • Hvor er du bare smuk! Hvor langt er du egentlig henne nu? Altså i graviditeten? Men egentlig også specialet? Kan du nå at aflevere inden din termin eller holder du barsel midt i skrivningen?

  • Jeg er i 28. uge nu – så tiden går pludselig stærkt, synes jeg.
   Jeg skulle meget gerne nå at aflevere specialet inden min barsel, så kryds venligst fingre for, at sygdom er et overstået kapitel her på matriklen! 😉

 • Nej hvor ser den kjole lækker ud! Hvor meget rabat var der på den? Og er det lang tid siden du købte den? Så du i øvrigt om børnetøjet var sat ned derinde? Må vist et smut forbi COS på fredag når eksamen er overstået.

  /Anine aka. spørgejørgen

  • Den var sat ned til halv pris, og der var stadigt enkelte tilbage – men de hang sådan hist og her derinde.
   Ja børnetøjet var godt nok en ussel udsalgsfornøjelse – det meste af det gamle tøj var slet ikke sat ned, desværre – det var næsten kun huer, vanter og lignende…

 • Hvor er det er fint outfit – og fantastisk mave! Vil du
  ikke vise lidt tydeligere, hvordan du har bundet tørklædet, for
  trænger til lidt inspiration til mit eget, som bare er i den brune
  version.

  • Tak søde Manja – er du alligevel ikke en smule lettet over, at det ikke er dig, der render rundt med sådan en mave længere? 😉

   • Hehe, jo det kan der være noget om. På den anden side var det også ret hyggeligt… Men nu venter jeg lige lidt, inden jeg tager turen igen 😉

  • Tak skal du have – og ja, tiden går alt for hurtigt – man skal virkelig huske at stoppe op og nyde det 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *