Liberty til børneværelset

liberty

Da jeg i sin tid var gravid med Trutten, var jeg meget misundelig på de mødre, der kunne shoppe fine ting i Libertystoffer til deres små piger.

Nu har jeg imidlertid mulighed for at tage revanche, så jeg har længe siddet og vinduesshoppet de fineste stoffer fra Liberty of London med henblik på mit allerførste kreative projekt.

Jeg har vist efterhånden fået indkredset, hvad jeg vil have blandt de mange fine designs og mønstre – og nu er planen, at både Trutten og Fidusen skal have et sæt sengetøj i matchende stoffer – og så skal der syes puder til den fine gamle gyngestol, jeg skal bruge, når jeg skal sidde og amme.

Min kæreste griner bare af mine planer, velvidende at jeg i sin tid dumpede symaskinekørekortet, men jeg har søgt lidt hjælp og opbakning på diverse fora på nettet, så jeg har efterhånden fået selvtillid nok til at kaste mig ud i projektet.

Billeder følger, når projektet er færdigt – hvis det altså ender med at blive værd at vise frem 😉

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

 • Haha – ja det gik helt galt for mig.
  Faktisk var jeg senere vikar på en folkeskole, hvor jeg fast havde en klasse til håndarbejde.
  I starten havde jeg lidt sved på panden, indtil min søster gav mig den fremragende idé at udnævne en “symaskinemester” blandt eleverne, som skulle træde til, når de andre havde problemer 😀

 • HAHAHA jeg har oplevet PRÆCIS det samme! Var også vikar og havde en håndarbejds-klasse, og fik det i dén grad gjort til et princip, at ungerne skulle hjælpe hinanden. Mest fordi jeg ikke engang anede, hvordan man trådede en maskine. 😀

  • Hahaha – det komiske er næsten, at min mor er gammel skolesekretær på min folkeskole (hvor jeg også var vikar) så symaskinen er simpelthen én af de gamle maskiner fra dengang – den burde jo give mig koldsved bare af at se på den 😀

   Stofferne er i hvert fald på vej med posten – så må vi se, hvordan det hele forløber, når jeg skal til at kaste mig ud i det 😉

 • Hejsa, hvis du gerne vil finde fine libertystoffer, så kan du evt. også kigge på Værnedamsvej. Der findes en ret fin lille fransk butik, som handler med utrolig mange stoffer og hun sælger også ret sødt børnetøj… Så sparer man jo portoen 🙂

  • Hej Katja,

   Ja jeg kender godt den lille butik- man får jo lyst til at købe det hele, når man er derinde.
   Priserne er dog så meget billigere på Ebay, at portoen hurtigt tjenes ind 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *