Godt Nytår!

croissant

juice

Jeg håber, du har haft en skøn jul, og at du kom fantastisk ind i det nye år.

Vi nåede at få overvundet diverse sygdomme, inden turen gik mod det jyske for at fejre jul – og Trutten nød juledagene og ALLE de medfølgende gaver i fulde drag (han fik så mange gaver, at de sidste først blev pakket ud d. 28.).

Nytåret blev fejret i godt selskab med den helt store menu – og nu har hverdagen så meldt sin ankomst, hvilket faktisk slet ikke er så dårligt endda.

Jeg blev bl.a. begavet med en Nespresso maskine af min kæreste og hans forældre, så specialeskrivningen herhjemme er slet ikke så trist endda, når den får følgeskab af en cappucino og lune croissanter – uden at man behøver at betale 50 kr for det på en café i nærheden af specialekontoret (og så slipper jeg for at begive mig ud i sne og kulde, nu hvor min jakke ikke længere kan lukkes om maven, og jeg ikke længere kan bukke mig ned for at tage vinterstøvlerne på men må nøjes med de kolde og glatte gummistøvler) – eller en latte, et glas friskpresset juice og en sandwich a la spicy tuna fra Joe and the Juice – men til en helt anden pris 😉

Så nu satser jeg på, at 2011 bliver året, hvor Trutten og jeg lægger sygdommene bag os (dem har vi taget vores tørn af i 2010), hvor familien bliver udviddet med en skøn lillesøster, som forhåbentlig minder om sin storebror i sind og humør, hvor lejligheden måske bliver byttet ud med et hus, hvor specialet bliver afleveret og studiet afsluttet – og rent fashionwise, hvor jeg lærer at holde mig lidt mere fra highstreet, så der i stedet bliver råd til mere lækkert kvalitet.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

 • Godt nytår 🙂 Lyder lækkert med alt det der kommer til at ske i år 🙂 Glæder mig i hvert fald til at følge dig og jeg krydser da også fingre for at i kan være resistente 😉

 • Rigtig godt nytår til dig også, Lisbeth! Og tillykke med Nespresso-maskinen. Jeg gav min kæreste en i julegave og han blev SÅ glad 🙂

 • Godt nytår:-)
  Jeg gav sjovt nok også min kæreste en Nespresso-maskine i julegave, den blev han også glad for. Men mon ikke jeg også må bruge den;-)

 • Godt nytår til dig også. Og tillykke med Nespressoen. Hvis du kommer til at holde bare halvt så meget af den, som jeg holder af min (ok, vores), så kan det kun blive godt.

  Fik du mon i øvrigt min mail om Øgle-navn? Min mail har været lidt underlig den sidste tid. 🙂

 • Tusinde tak for alle jeres hilsener – det var en skøn velkomst tilbage her til bloggen!

  Manja og Monica: Gad vide, om I havde samme bagtanker med jeres gaver, som mine kæreste tilsyneladende har haft? 😀
  Han bruger i hvert fald flittigt maskinen, og selvom han er gammel og hardcore barista, så har han måtte overgive sig og indrømme, at den laver særdeles god kaffe.

  Øglemor: Ja tak jeg fik din mail – den ligger i bunken af ubesvarede mails, som jeg skal til at have mig kæmpet igennem, nu hvor jeg har fået computertid igen 😀

  gravidgrahvad: ja den er altså fantastisk – og jeg forestiller mig, at den bliver min nye bedste ven, når jeg igen skal gå hjemme på barsel 😛

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *