Mit fravær skyldes endnu en gang…

syg

-At jeg er syg.

Jeg synes efterhånden, jeg har brugt hele den sidste måned på enten selv at være syg eller at passe et sygt barn.
Så er jeg for alvor glad for, at jeg får begge mine graviditeter overstået som studerende – så har man trods alt kun sig selv at stå til ansvar overfor.

Min forkølelse  har sat sig som en voldsom bihulebetændelse – og nørj hvor gør den slags altså ondt!

Hver gang jeg tager et skridt dunker det helt op i hovedet – og jeg har ondt i både tænder, øjne og hovedet på én gang.

Nu håber jeg bare, at jeg når at blive helt frisk til jul – men i hvert fald så ved du  nu, hvorfor der er lidt stille her på bloggen, og hvorfor jeg ikke får bevaret mails og kommentarer lige nu.

Billedkilde: Fantastiske StineStregen

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

  • Piv!
   Næsespray er strengt forbudt som gravid – jeg har til gengæld fået et fint næsehorn, som man kan bruge til at skylle næsen med i saltvand – og det batter altså ikke helt lige så meget…

 • Øv! Da jeg var gravid sidste vinter (og med en 2-årig derhjemme) var jeg også konstant syg – den ene forkølelse afløste den anden skarpt forfulgt af diverse hostevira’er. Det er hårdt at være syg når man også er gravid og småbørnsmor!

  Jeg fik lov til at bruge næsespray af min læge. Så længe de ikke bruges konstant og alt for længe skulle det vist være helt ok for gravide – dvs. at man skal følge anvisningerne på pakken og gerne bruges lidt mindre. Manglen på søvn, kronisk bihulebetændelse m.m. er ofte værre for den gravide end næsespray’en!

 • Åh – din stakkel. Håber at du har det bedre allerede nu…(??). Og godt nytår BTW 😉

  Kommer til at tænke på min graviditet med Frederikke. Jeg havde irriterede bihuler i lang tid, og kan huske at jeg på et tidspunkt sad og sparkede ind i væggen ved siden af sengen mens jeg ventede på at komme igennem til vagtlægen. Jeg smed håndklædet i ringen og fik penicillin. Det hjalp lige med det samme!! Fantastisk.
  Jeg ved godt at 1: nogle siger at penicillin giver fostret astma. Jeg har dog spurgt den børnelæge på Riget, som vi kommer hos (af helt andre årsager end astma – vores børn vokser hurtigere end andre) og han siger at det passer ikke og er et spørgsmål om at tolke statistikken. Stoler på ham da han er en god læge – og 2: man skal tage en penicillin kur færdig når man er startet. Jeg stoppede dog efter 3 dage (fik til 10) da jeg fik det dårligt og kastede op. Betændelsen forsvandt og kom aldrig igen – og mine bihuler var normale resten af graviditeten (dvs. 3 måneder).
  Nåh – bare et indspark. Fra en som prøvede penicillin under graviditet – og alt gik fint!!

  …og det endte så med en lang kommentar. Go’ bedring.

  • Hej Lotte,

   tusinde tak for dit input.
   Jeg har faktisk aldrig hørt, at det kan give fosteret astma – eller i hvert fald at nogen mener det…

   Jeg er desværre allergisk overfor penicillin, så de havde ret svært ved at finde noget antibiotika, der kunne klare bihulebetændelsen, men det lykkedes til sidst – heldigvis!

 • Ligger du mon stadig underdrejet? Sygdom, speciale eller noget i den dur? Jeg håber du snart er frisk og rask og tilbage på bloggen. Vi savner dig lidt her. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *