Et smut ude af sygesengen

Jeg føler efterhånden, jeg har været syg i en evighed – det er åbenbart hård kost for en gravid at blive udsat for alverdens vuggestuebakterier.

Jeg har dog haft en lille pause mellem to sygeperioder, og dér fik Trutten og kæresten lokket mig med på Cafe Nose Wise på Islands Brygge for at spise brunch.

Det var en skøn og anderledes brunch (altså ikke ALT for anderledes – jeg vil stadigt gerne have mit æg og bacon tak!) – og så var det et dejligt hyggeligt og intimt sted, hvor Trutten stadigt kunne få lov at hygge sig med sine biler på bordet samt løbe hen til disken for at bede om flere vindruer, uden at der blev kigget skævt til os af den grund.

Vi havde en kupon fra Two for One, så vi fik det hele en smule billigere, men det var altså stadigt en halvpebret fornøjelse.

Det var dog skønt at komme lidt ud – og Trutten nød det i fulde drag – muligvis fordi han fik lov at spise vindruer ad libitum samt mæske sig i en økologisk solbærsaft.

Jeans: Topshop Maternity -.- Bluse: Malene Birger -.- Blazer: H&M -.- Tørklæde: ASOS -.- Sneakers: Converse

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

  • Tillykke med baby på vej Lisbeth! Spændende! 🙂

    Jeg syntes også, at jeg var syg hele vinterhalvåret, da jeg var gravid. Fik endda en grim bihulebetændelse og den penicillin, der virkelig ville gøre en positiv forskel var “no go” for en gravid. 🙁 Gad vide, om kroppen bare bruger max energi på at lave baby, så immunforsvaret er i bund? Desto mere må du forkæle dig selv med opvartning ude i byen ved enhver given lejlighed! 🙂

    • Tak skal du have – og hvor pudsigt du nævner bihulebetændelse – det ligger jeg nemlig med nu – og må hverken få antibiotika eller næsespray.
      Men jeg tror simpelthen også, at ens immunforsvar er helt i bund som gravid, og når man så samtidigt har et barn i vuggestue med dertilhørende sygdomme, så kan det næsten kun gå galt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *