Vinderen af en Wheely Bug

Så har jeg endelig fået foretaget lodtrækningen om vinderen af en Wheely Bug fra Victors Verden – eller dvs. jeg sørgede for alt det kedelige arbejde med at skrive de mange navne på papir (mange havde jo flere lodder), klippede dem ud osv. – mens Trutten fik fornøjelsen af at trække vinderen.

Som det fremgår af videoen blev vinderen Mia M – som skal bruge den som julegave til sin lille niece og guddatter, Victoria.

Jeg er helt sikker på, det bliver en gave, der kommer til at vække glæde – stort tillykke Mia – jeg sender dig fluks en mail 🙂

Hvis du ikke var den heldige vinder, så kan jeg varmt anbefale dig at kigge forbi Victors Verden, hvor du kan købe en Wheely Bug til en rigtig billig pris 🙂 – og ellers kan du også deltage i konkurrencen her på bloggen om lækre produkter fra Fabulous Goose.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *