Leopardplettet outfit

051210

Ganske vist er Trutten ikke særlig stor, men han kan åbenbart alligevel rumme uanede mængder af vira og bakterier, så nu har han fået mig smittet med en grum halsbetændelse, så vi begge ligger og er meget ynkelige sammen.

Jeg havde heldigvis et billede liggende fra weekenden, hvor vi var til julehygge på min kærestes arbejde – så bloggen ikke går helt i stå, selvom jeg ikke er særlig fashionabel lige pt.

Den leopardplettede kjole er et nyt køb fra ASOS, som jeg uden tvivl kommer til at bruge rigtig meget her under min graviditet. Den er en anelse kort, men med en tanktop fra Samsøe under, så er det intet problem 🙂


Kjole: ASOS Maternity -.- Tanktop: Samsøe & Samsøe -.- Ballerinaer: Lanvin -.- Cardigan: Zara

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *