Konkurrence: Vind lækre produkter fra Fabulous Goose

fab_model_multifarvet_bjler5_store_20_25

Fab_goose_tæpperFab_goose_svampfab_lyserød_pude med bambi_399

Jeg beklager stilheden her på bloggen, men Trutten har været syg de seneste dage, så der har ikke været det helt store overskud. Jeg skal også nok få udtrukket en vinder af den tidligere konkurrence ASAP 🙂

Men HER kommer endnu en lille december treat 🙂

Fabulous Goose beskrives som en farverig verden af bæredygtigt interiør til den bevidste familie.

De står dels bag Hookie Bøjlen – som er en moderne fortolkning af en retrobøjle – dog lavet i miljøvenligt plast, som er helt fri for allergifremkaldende stoffer.
Derudover står de også bag serien Fairytale Forest – som består af miljøvenlige strikkede og vævede puder og tæpper i de mest fantastiske mønstre og farver.

Jeg er ikke udpræget fan af den retrobølge, der har hærget de seneste år, men disse produkter er jeg virkelig faldet for – man kan jo ikke undgå at blive i godt humør af farverne og designet – og så elsker jeg den bæredygtige tanke, der ligger bag alle produkterne (den slags er åbenbart for mit vedkommende pludselig blevet mere vigtig, nu hvor man er nogens mor).

Specielt tæpperne måtte meget gerne flytte ind i vores lejlighed.

Du har hér chancen for at vinde et fantastisk sæt bestående af 1 tæppe, 1 pudebetræk og 3 Hookie Hangers – du kan desværre ikke selv vælge, men imo er alle de forskellige designs ret fantastiske.

For at deltage skal du skrive en kommentar til dette indlæg, hvor du nævner et fact om forhandlere af Fabulous Goose – fx. det kan købes i x antal lande eller min nærmeste forhandler er. – du kan finde en forhandlerliste på deres fine hjemmeside lige her 😉

Konkurrencen slutter mandag d. 13. december 2010 kl 20, hvorefter jeg trækker en vinder 🙂

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

 • Min nærmeste Fabulous Goose forhandler er på Viborggade 2 hos den Blå Ballon her på østerbro:-) Jeg synes Fabulous Goose laver nogle helt vidunderlige ting og jeg er især vilde med deres plasticbøjler, som vækker minder fra min egen barndom. Med barn nummer to på vej, krydser jeg fingre for at vinde:-)

  Kh Lone

 • Min nærmeste forhandler (ud over på nettet) er desværre halvlangt væk, da der ikke er nogen forhandler i Silkeborg 🙁 Men den nærmeste må så være i Århus. Jeg synes tæpperne og bøjlerne er fede! Og jeg er ellers heller ikke retrotypen.

 • Fabulous Goose forhandles udover i Danmark også i Island, Tyskland, Schweiz, Frankrig, England, Spanien, Japan – gennem en hjemmeside der også har dansk tekst -, Sverige og Norge.

  God konkurrence, Sarah

 • Ih, hvor er det fint. Og det ville passe helt vildt godt ind på Øglens værelse. Bandede så sent som i går over, at jeg ingen børnebøjler har…

  Min nærmeste forhandler er Den blå ballon i Viborggade på Østerbro. (Hmmm – kunne være, man skulle derned og ose lidt i weekenden…)

 • Mine nærmeste forhandlere af disse skønne ting til mit hjem er Sungifu samt Notre Dame på Nørregade. Jeg Elsker både de lækre bøjler som gir en ordentlig gang farve i mit ellers lidt kedelige klædeskab og de skønne puder som jeg lige kunne se ville passe perfekt i min sofa.

  Krydser fingre, tæer og alt hvad jeg ellers kan for at jeg bliver den heldige.

  -Cille

 • Her er desværre ingen fysiske butikker lige i nærheden – den tættest på må være Krutter i Århus (Badestuegade 24, Århus C), men det er jo også en helt fantastisk butik, så den er værd at køre efter…og ellers er der flere webshops, som jo altid er til at komme til 🙂
  Og måske endnu mere relevant er det at nævne Fabulous Gooses fokus på miljøvenlighed og ren samvittighed fra produktudvikling til varerne har fundet vej til stuerne…

 • Hej Min nærmeste er:
  Gavin
  Holmbladsgade 4
  2300 København

  Jeg har tænkt på at købe de fine bøjler flere gange, men har ikke fået det gjort endnu…

 • Fantastisk blog – fantastisk konkurrence – fantastiske præmier:-) I Århus er vi heldige at have indtil flere “nærmeste forhandlere” af Fabulous Goose, bl.a. Krutter i Badstuegade og Børnenes Magasin i Graven.
  Og hvor ville det være fantastisk at vinde:-)
  /Ina

 • Min nærmeste forhandler må også være:

  Mille Liva
  Gl. Kongevej 154
  1850 Frederiksberg

  Jeg håber så meget jeg vinder.

 • Meget meget yndigt design. Tæpperne er fantastiske og de små bøjler har hidtil været en mangelvare. Om forhandlerne overrasker det mig (positivt) at Magasin forhandler Fabolous Goose. Det skal helt sikkert tjekkes ud engang, når jule- og formentlig januar-ræset er stilnet af.
  Godt konkurrence-initiativ
  Stine/Nørrebro

 • De er så fine, de ting.

  Og så forhandles det også i Malmø (Lutter Lagkage Hyregatan 7
  Malmö) hvor jeg fra tid til anden smutter over på shopping og cafétur. Men det nemmeste ville nok være at gå i Magasin, hvor jeg cykler forbi hver dag…

 • Fabulous Goose, producere og designer deres produkter i Skandinavien, hvilket betyder at det ikke har været rundt i hele verden før den lander i vores fine hjem, de har tre signposts de altid følger Pure products, pure reasons og pure conscience… Min nærmest forhandler ligger i Aarhus, hvilket er et godt stykke fra mig desværre..

 • Min nærmeste forhandler må være MilleMathilde i Odense, derudover forhandles deres ting også på Kulturmaskinen 🙂

  Kunne da være, at man skulle tage et smut forbi og kigge på de lækre sager 🙂

  Hilsen Louise

 • Næ, dog – der er faktisk en forhandler i en by tæt på mig: Kære Børn i Kolding.

  Måske skulle man kigge nærmere på det, men det forhindrer mig jo ikke i at have lyst til at vinde konkurrencen 😉

 • Jeg skal lige en halv time væk til næstved for at shoppe det i summertime… el et klik væk på summertime.dk 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *