Fine smykker fra by Blank

byblankheader

byblank2

Jeg har længe fulgt med på søde Mettes blog – Carla’s Café – og her i efteråret viste hun de fineste akrylsmykker, som hun havde lavet i samarbejde med sin kæreste (hvor hyggeligt er det ikke lige, at man finder noget, man kan lave sammen).

Jeg har allerede én af de smukke kæder med en stjerne – du kan se den på mit outfit fra forleden – og jeg elsker, at den er et mix mellem den fine forgyldte kæde – og så det lidt mere rå udtryk i den sorte akrylstjerne. Jeg har allerede brugt den flere gange til at pifte et lidt mere plain outfit op – netop fordi kæden er så lang, at stjernen hænger nede midt på blusen eller kjolen.

Jeg håber også snart at kunne føje et par stjerneørestikker til samlingen. Lige nu har jeg et par stjerneguldstikker fra Arena, men de er altså ofte lige en tand for pæne og nydelige til mig.

Jeg er ikke til de helt voldsomme smykker, som ellers er meget oppe i tiden, men der må alligevel gerne være lidt kant på dem – så jeg er helt forelsket i hele kollektionen.

Nu har Mette lanceret en (for mit vedkommende i hvert fald) længe ventet netbutik, hvor hun sælger sine smykker under navnet by Blank.

Der er også allerede flere andre fysiske og online butikker, der forhandler dem -så det er åbenbart ikke kun mig, der har et godt øje til dem.

Som et plus, får man leveret smykkerne i de fineste æsker – jeg havde dog ikke særlig meget glæde af min, eftersom Trutten lynhurtigt overtog den og nu har gemt den i hans hemmelige rum sammen med hans andre helt særlige skatte.

Lige nu kører Mette en konkurrence på sin egen blog, hvor 3 heldige kan vinde et smykke fra by Blank -så det er en oplagt chance for at få en fin julegave til sig selv 😉

Billedkilde: by Blank

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *