Min aften på MASH

041210a

041210b

mash

Det var skønt med en girls night out i går aftes – bare dét at kunne tale helt uforstyrret er pludselig noget, man sætter mere pris på, når man har en nysgerrig lille dreng, som stort set altid formår at stjæle al opmærksomhed, når han er i selskab med mine veninder og mig.

At der så oven i købet var uanede mængder af lækker mad, er absolut ikke noget, der gør aftenen mindre god 😛

Vi fik smagt et stort udvalg af deres forskellige side orders, men kødet var jeg dog ikke lige så imponeret over, som de andre gange, jeg har været på MASH – men det var stadigt en rigtig lækker middag, og det var skønt at kunne bruge graviditeten som en god undskyldning for at klemme en dessert ned 😀

Kjole: ASOS Maternity -.- Stiletter: Marc by Marc Jacobs -.- Clutch: Balenciaga

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *