Julehygge i det lille hjem

jul

Som tidligere nævnt har Trutten i år fået sin allerførste pakkekalender, og han har allerede forstået konceptet fuldt ud, så hver morgen løber han ud af sengen, mens han råber Nisse Nisse Nisse og står og hopper foran sin fine sok fra Maileg.

Det er simpelthen SÅ hyggelig en tradition, som jeg er rigtig glad for at have fået indført.

Julehyggen og pynten har så småt indfundet sig i vores lille hjem, og i dag var Trutten med min veninde til juletræsfest på hendes arbejde, hvor der blev givet fuld gas med æbleskiver, slikposer, julemand – og så kom han hjem med en meget – ehrm – kreativ hjemmelavet dekoration, som du kan se, hvis du følger med på Facebook.

Trutten og min kæreste er på familiebesøg, så nu vil jeg tage et dejligt langt bad (sikke en luksus, det pludselig er, når man har fået børn) – og gøre mig klar til en venindeaften på MASH – outfitflash må følge i morgen 😉

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

 • Hvor set ordet “JUL” bare fint ud på den måde… Gammeldags og hyggeligt!
  Og vil lige rose Truttens kreative evner… Han har da vist haft et klart tema med gaverne og konfekten! 😉 Han er da en heldig dreng med en pakkekalender… Vi har “kun” vovet os ud i adventsgaver fra nissen!

  Btw: Flot mave du har fået dig! Du bærer det super flot!!

  • Ja det er nemlig nogle rigtigt hyggelige bogstaver – jeg købte dem for et par år siden over TS af en dame, der selv lavede dem (eller vist fik sin mand til det).

   Haha – ja jeg tror heller ikke, det tema var helt tilfældigt – han har også flere gange forsøgt at spise pynten 😀

   Og tak skal du have – jeg nyder det også, inden maven bliver så stor, at man ikke kan være i noget længere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *