World AIDS Day – støt ved at shoppe lækre ting

aids

1. december er traditionen tro World AIDS day, som bruges til at sætte fokus på en sygdom, som desværre stadigt huserer, omend den ikke længere får lige så meget omtale som i 90’erne – ja Københavns Kommune har endda lige valgt at skære voldsomt ned i budgettet på det område, så der er mere end nogensinde før brug for fokus på sygdommen.

Du kan hjælpe ved at shoppe lækre ting til dig selv.

Hos Lauritz.com har de nemlig lige nu en lang række auktioner, hvor hele beløbet ubeskåret går til AIDS Fondet.

Jeg har allerede lagt et par bud – du kan kigge her, hvor du finder alt fra en Nespresso kaffemaskine, smykker fra Julie Sandlau og Line & Jo, champagnebrunch på D’Angleterre til gavekort, der kan indløses hos Sticks and Sushi, Wheat, ‘Ticket 2 Heaven, Sand eller michelinmiddag hos Kiin Kiin eller The Paul.

Der er masser af lækre varer, der kan købes til billige penge, mens du stadigt støtter et virkelig godt formål!

Find alle auktionerne hos Lauritz.com lige her.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *