Indbydende is til Truttens legekøkken

is

Trutten får ofte en hjemmelavet is (lige nu er favoritten med mango, ananas, banan og hindbær) om eftermiddagen, så han er ganske godt bekendt med begrebet is.

Da jeg så disse frygteligt fine is i træ på Ebay, var jeg derfor ikke et sekund i tvivl om, at de ville passe perfekt ind i Truttens legekøkken.

Ganske rigtigt – da han første morgen stod op, hvor isstativet var placeret ved hans køkken, kunne vi høre et meget højt naaaaaiiiii – hvorefter han kom løbende hen mod os og råbte IS IS IS.

Der gik lidt tid, før det gik op for ham, at det altså ikke var rigtige is, men da han først var kommet sig over skuffelsen, blev han endnu en gang begejstret for dem – og nu bruger han lang tid hver dag på at udvælge og bestemme, hvilken is vi andre allernådigst må få lov at smage, mens han smæsker sig i resten.

Jeg har købt dem af denne sælger på ebay, som stadigt har mange tilbage – de koster £17,84 inkl. forsendelse (og de sendes fra England, så du risikerer ikke told) – og så tør jeg næsten også garantere, at de bliver det nye favoritmad i dit barns køkken 😉

Billedkilde: Ebay

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

  • Hvor er det fint. Mærket Haba laver virkeligt også mange fine mad ting, de er uendeligt mange variationer :o)

    • Ja dem har vi også flere ting fra – jeg synes dog bare, at deres ting er ret små i størrelsen.

      Dels kan Trutten nemmere proppe dem i munden og løbe alt for stærkt rundt til stor skræk for moderen 😉 – og dels synes han også at de lidt større ting er noget sjovere – sikkert fordi de er mere naturtro…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *