Anmeldelse af Lanvin X H&M

lanvinanmeldelse

H&Ms netbutik brød fuldstændigt sammen allerede inden kl 8 i morges, hvor salget af Lanvin X H&M ellers åbnede.

Jeg tog derfor med en veninde ind til H&M på Amager Torv, da Trutten var afleveret i vuggestuen.

Vi havde egentlig ikke regnet med, at der var mere tilbage- men vi blev meget positivt overraskede.

Ved ankomsten fik man et armbånd, hvorpå der stod, hvornår man fik adgang til Lanvin området. I mellemtiden kunne man gå på café og drikke lidt kaffe, kigge rundt i resten af butikken, eller stå på afstand og udse sig de items, man gerne ville have.

Mit armbånd gav adgang lidt før min venindes, men pga. min graviditet fik hun lov at overtage min tid, da hun jo skulle agere mannequin for mig 😀

Hun fik samlet de ting sammen, vi havde udset os – og så gik vi begge ind i prøverummet sammen, hvorefter det store modeshow begyndte 😛

Salgsassistenterne var utroligt søde og hjælpsomme – de hentede ekstra varer på lageret, hjalp med at lyne kjoler hos folk og var generelt bare i rigtig godt humør.

I modsætning til andre bloggere, så var jeg positivt overrasket over kvaliteten, og jeg synes, de forskellige kjoler havde fanget Lanvins ånd på en prik.

Mange af kjolerne overraskede mig meget positivt i forhold til det indtryk, jeg havde af dem fra billederne på nettet – men til gengæld var størrelserne slet ikke til at regne med.

Nogle af kjolerne var alt for store til min veninde i en str. 36, mens andre var alt for små.

Nu kunne jeg af gode grunde ikke selv prøve kjolerne, da min mave var en anelse for stor til at kunne presses ned i en str. 36, så mine anmeldelser er baseret på min venindes udtalelse om pasformen.

T-shirtkjolen var fantastisk fin – den var lang nok til at bruge som kjole, men kunne også sagtens bruges med et par jeans. Den var dog en anelse gennemsigtig.

Den mørkelilla one-shoulder kjole var ét af de items, jeg havde udset mig hjemmefra. Den var SÅ smuk i farven, lækker i stoffet (100% silke, men i en rå udgave, som altså ikke var helt glat) – og den gav en skøn figur pga. elastikbæltet i taljen. Den var dog noget stiv i snittet, så min veninde synes ikke, den var så behagelig at have på – men hun lå også midt mellem to størrelser i den.

Den sorte kjole i det øverste højre hjørne på kollagen havde jeg slet ikke lagt mærke til, før vi stod i butikken – men den vandt virkelig, når man så den live. Den klædte min venindes figur helt fantastisk (den var dog lidt stor i størrelsen), det så rigtig flot ud med perlerne foroven – ja den var i det hele taget bare virkelig fin. Dog så vi et par kjoler, hvor nogle af perlerne allerede var røget af – så man kunne godt være lidt bekymret for, om det var et generelt problem.

Den store grå tylkjole var helt fantastisk!

Jeg havde ud fra billederne troet, at den var sort – men den er en smuk grå farve med lidt lilla undertoner. Den var også lidt stor i størrelsen.
Den var SÅ lækker i både snit og kvalitet – og det så rigtig fint ud med det beige stofstykke foroven – det var jeg ellers lidt skeptisk overfor.

Den sorte kjole i midten blev jeg virkelig blev skuffet over.

Den gjorde mildest talt intet godt, når man fik den på – den fremhævede alle de steder, man ellers helst vil skjule – ja faktisk så fik den fremhævet ting, der slet ikke var der. Kvaliteten var som sådan fin nok – det var mere pasformen, den var gal med.

Den blomstrede kjole var jeg desværre heller ikke så begejstret for.
Stoffet var i et mærkelig glat, stift materiale (det kan sagtens være, det var silke – det tjekkede jeg ikke, men det mærkedes bare underligt) – og så sad den også bare en anelse mærkværdigt.
Sidst men ikke mindst var der halskæden. Jeg har altid elsket Lanvins halskæder, så denne var ingen undtagelse. Den første, jeg fik fat på, kunne jeg simpelthen ikke få til at sidde ordentlig – og det viste sig så, at den simpelthen var sat forkert sammen – så det bør du endelig tjekke!

Den næste var til gengæld virkelig smuk. Det virker som god kvalitet, og den er dejlig tung, så den falder fint om halsen.
Alt i alt var jeg meget begejstret for kollektionen – men det kræver selvfølgelig, at man er fan af Lanvin og deres kendetegn som de rå lynlåse, elastikbæltet, de flossede syninger mv.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *