Graviditetskjoler til julefrokostsæsonen

asosmaternity

Julefrokostsæsonen bliver vel egentlig skudt i gang til J-dag – fra den dag, er det ikke længere sikkert at færdes ude i nattelivet, da alle de tosser, som normalt ikke kommer ud og får luftet danseskoene, pludselig bliver sluppet løs med rigelige mængder sjusser og shots.

Selvom man er gravid, kan man jo godt deltage i festlighederne (i hvert fald for en stund -jeg må indrømme, at når folks brandert når et vist punkt, så får jeg svært ved holde fast i den festlige stemning og finde det høflige smil frem – og så takker jeg af og smutter halv-tidligt hjem), og derfor har man også brug for et par fine kjoler til den kommende måneds tid.

ASOS har lige nu fri levering til hele verden, så det var nærliggende at kigge hos dem for nogle gode bud på kjoler til julefrokosterne.

Jeg er mest vild med de kjoler, der sidder tæt til – så andre kan se, at man er gravid – og at man altså ikke bare har taget et par ekstra runder ved buffetbordet.
Jeg syens hurtigt, man kan komme til at se helt uformelig ud, hvis man tager en løstsiddende kjole på, når man har en stor, gravid mave.

Øverste række fra venstre: Leopardkjole til £30, Pailletkjole til £65, Kjole med grafisk print til £30

Nederste række fra venstre: Sort bodycon kjole til £20, Silkekjole med perleapplikationer til £160, Sort blondekjole til £40

Umiddelbart er jeg mest vild med leopardkjolen, blondekjolen og den sorte bodycon – sidstnævnte skal naturligvis dresses op med nogle lækre accessories. Hvis jeg skulle til et større og mere fint arrangement, kunne jeg nok godt finde på at bruge de ekstra penge på silkekjolen – men i min verden er det bare meget at spendere på noget, man kun kan passe i en forholdsvis kort periode.

Billedkilde: ASOS – tilpasset og redigeret af mig.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

 • Hvem ved, måske i får en 3’er – så er det jo ikke hele spild af pengene ;o)

  Jeg synes blondekjolen er et hit – klart min foretrukne!

 • Enig!! Det er ret svært at finde ordentlige og pæne ventekjoler – også i Kbh.
  Jeg bestilte en omgang hos destinationmaternity.com da jeg fandt ud af at Heidi Klum havde lavet ventetøj. De sender til DK. Synes at jeg var meget mere lækker i 2. graviditet end 1. eftersom jeg havde fundet noget fedt tøj (- dog havde jeg også Boob jeans 1. gang).

  Og ellers vil jeg sige en god skrædder hvis du skal noget helt særligt. Jeg fik lavet den lækreste kjole til et bryllup 1 måned før termin i august. Jeg er stadig vild med kjolen (men kan ligesom ikke bruge den…), men den skal syes om ved lejlighed (af samme skrædder).

  Og – forsinket tillykke!! Fik aldrig skrevet i starten af nov. Spændende.
  Kan hilse at sige, at jeg allerede nu, hvor min datter er 3 mdr., nærmest har glemt at jeg har været gravid med hende. Som om at hun altid har været her.
  Plus – total bingo – hendes storebror er VILD med hende. Ingen jalousi whatsoever…(7-9-13)

  • Ja jeg har godt luret på din smukke, smukke kjole – hvis jeg skulle til en større fest, var det bestemt en mulighed – det har jeg dog ikke umiddelbart i vente.

   Den hjemmeside kender jeg slet ikke, men den skal jeg bestemt have kigget nærmere på – selvom udvalget heldigvis hele tiden bliver større, så er der altså stadigt ikke alverden at vælge imellem.

   Og TAK skal du have 🙂 – jeg er virkelig glad for at høre, hvor smertefrit det hele er gået hos jer – for man har da sine bekymringer – især oven på besøg af Truttens 7 måneder gamle fætter, hvor han har stresset løs over at skulle låne sit legetøj ud 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *