På bio-date med min kæreste

191110

I går var jeg på date med min kæreste, hvor vi tog til premiere på den nye Harry Potter film.
Vi har set alle filmene sammen, og vi glæder os altid som små børn, op til premieren på en ny film.

Det var skønt at sidde i biografmørket sammen – det er desværre ikke ret tit, der er plads til den slags med en lille dreng, når familien bor alt for langt væk – og alle vores forventninger til filmen blev indfriet 100%.

Nu er der bare forfærdelig længe til, at sidste halvdel af filmen udkommer næste sommer 😉

Min kæreste mente, jeg var godt tosset, da jeg midt i kulden smed min jakke og bad ham om at tage nogle billeder til bloggen – og han har jo nok ret 😉
Jeg kan i hvert fald se, at jeg står og krummer mig sammen af kulde – så hvis min mor ser billedet, vil hun nok fluks bede mig om at rette ryggen 😀

Det er forøvrigt lige pludselig gået rigtig stærkt med maven, synes jeg – i løbet af den seneste uge er man virkelig begyndt at kunne se det, og den anden dag mærkede både min kæreste og jeg for første gang vores lille pige sparke lystigt.

Så lige pludselig synes jeg, der er forfærdelig længe til april 🙂

Kjole: Topshop Maternity -.- Kashmir Cardigan: Zara -.- Tørklæde: Jimmy Choo for H&M -.- Sko: Lanvin

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *