Klassisk pyjamas fra Wheat

wheatpyjamas

Trutten er efterhånden blevet for stor til at bruge de heldragter, vi indtil nu har brugt som nattøj til ham – og han er derfor klar til at skifte dem ud med en rigtig pyjamas.

Desværre synes jeg, at udvalget af nattøj til små drenge mest af alt byder på utroligt favrige udgaver med påtryk af Cars, Toy Story og lignende – og det er ikke lige dét, jeg er på udkig efter.

Jeg har været i H&M, Bilka og Kvickly (efter tip fra andre), diverse fysiske børnetøjsbutikker og har også surfet nettet tyndt efter en helt almindelig klassisk blå-stribet eller -ternet pyjamas – men desværre uden held.
Pludselig faldt jeg over disse fantastisk fine udgaver fra Wheat hos Smaahjerter.dk – det er lige præcist dét, jeg har ledt efter – så de er fluks skrevet på Truttens ønskeseddel.


Billedkilde: Smaahjerter.dk – tilpasset og redigeret af mig.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

 • Jeg har samme “problem” og fandt lige forleden den lækreste flonnels-pyjamas i navy-og blå tern, hos Name It 🙂 129,- 😀 Win! Men denne er nu også rigtig fin 🙂

  • Tusinde tak for tippet Malene – den må jeg ind og kigge på, for vi mangler godt nok nattøj herhjemme, nu hvor han pludselig (igen) er skudt i vejret.

 • Måske der er Cars, ToyStory osv på pyjamas osv fordi det er det som børnene helst vil sove i? Det er vel det som tæller og ikke hvad mor syntes er pænest!

  • Nu er min søn så knapt 2 år og har heldigvis ikke en selvstændig mening om det endnu.

   Når han en gang får det, så kan han få lov at vælge mellem to forskellige sæt tøj, som jeg finder- men han får ikke lov at vælge, hvilket tøj der skal købes til ham – eller selv at sammensætte det, så længe han stadigt er lille.

   Jeg er af den overbevisning, at små børn ikke har godt af at blive stillet over for alt for mange valg i hverdagen – ofte er det rigtig rart og trygt at vide, at Mor og Far træffer de valg og beslutninger for én.
   Selvfølgelig skal man til en vis grad have medbestemmelse – men det vil han så netop også få ved fx at vælge mellem to forskellige sæt frem for at have frit valg på alle hylder.

   Og Truttens Mor (eller Far for den sags skyld) kommer altså aldrig til at shoppe tøj med Disneyfigurer 😛

 • Pom de Lux har også en rigtig lækker én med bløde ternede bukser og t-shirt til…. Den er et hit her i huset hvor sønnike ofte hopper i den allerede inden aftensmaden 🙂

  PS: Tillykke med den lille ny fidus – hvor er det spændende!

  • Åh det lyder godt nok skønt – men er det ikke sådan noget homeshopping halløjsa a la Tupperware?

   Og tusinde tak skal du have 🙂

 • Lexington laver også de mest fantastiske små stribede pyjamaser. Du kan købe dem i deres flagshipstore i Kbh. K :o)

  -kathrine

  • Hov ja det var da et godt bud – især min kæreste er helt vild med deres stil.

   Der må vi helt bestemt ind og kigge – hvordan er deres prisniveau, ved du det?

 • Hej Lisbeth
  Jeg mener de ikke kostede mere end 180kr, men det var i sommers jeg var forbi butikken, så er ikke helt sikker. De havde også små morgenkåber til drenge… Jeg var ret vild med det hele kan jeg huske!!! Farver/striber ændrer sig nok efter kollektion, men spørg i butikken.

  KH kathrine

 • Hej Lisbeth,
  De kommer fluks på Christians ønskeseddel også – de er super søde.
  Jeg er meget enig i din betragtning omkring små børn og valg – de skal have medbestemmelse, men kun ud fra nogle simple valgmuligheder. Det er os som forældre, der må tage de overordnede beslutninger (ansvar!) frem for ‘frit valg på alle hylder’.
  Nu ved jeg ikke om du mest er til sådan nogle pyjamaser som dem fra Wheat, men det sæt Holly’s har lavet i mørkeblå med små lyse kløvere på er også lækkert.
  Kram Anja

  • Det er nemlig lige præcist også dét, jeg mente- du fik det vist bare formuleret lidt mere klart end mig 🙂

   Jo jeg har set den fra Holly’s, og den er nemlig lige præcist også min smag 🙂

   Venligst,
   Lisbeth

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *