Jeg har en lille Fidus i maven

avatar

Så er det vist også på tide, at jeg får det afsløret her på bloggen 😉
Trutten skal være storebror til april; til en lillebitte lillesøster – Fidusen 🙂

Vi er simpelthen så lykkelige og spændte herhjemme. Vi glæder os til at møde det nye medlem af familien og lære hende at kende – og vi glæder os til at se Trutten i en ny rolle som storebror – en rolle jeg for øvrigt er helt sikker på, at han vil udfylde med topkarakter.

Han har været med til en scanning og pegede løs på skærmen mens han sagde baby, baby – aaaeee. Men det bliver dog en anelse for abstrakt for ham, når vi forsøger at forklare, at babyen altså ikke er inde i fjernsynet, men i min mave 😛

Indtil videre er der ikke det store at se, så jeg kan heldigvis passe det meste af mit normale tøj, og bortset fra en smule kvalme, så har jeg det fint – så vi nyder det i fulde drag 🙂

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *