Trutten Tester: Wallsticker fra DiMaria

ws1

ws2

ws3

Da min Mor i sin tid skulle indrette mit værelse, valgte hun et elefanttema.

Det er i og for sig også fint nok – det er egentlig ret sejt, men altså; det blev jo indrettet til en lillebitte baby – og dét er jeg altså ikke mere!

Jeg har derfor længe gået med forskellige tanker om, hvordan jeg kunne give mit værelse et pift, så det får et mere modent look – og da DiMaria tilbød mig en fin wallsticker til mit værelse, var jeg ikke sen til at takke ja.

Jeg har allerede et par wallstickers med elefanter – men denne her, den er med bogstaver – det er jo alt for avanceret til en lille baby, og derfor langt mere passende til en stor dreng som mig.

For at glæde min søde Mor, valgte jeg at holde mig inden for hendes tema -og jeg bestilte derfor en wallsticker med teksten til Elefantens Vuggevise.
Som en bonus kan det være, den kan hjælpe min Far med at huske teksten, når han sidder og brøler godnatsange for mig – man har i hvert fald lov at håbe!

Wallstickeren blev sendt i en fin paprulle, så den ikke kom til skade under transporten  – og der medfulgte en instruktion og en skraber, som skulle bruges til opsætningen.

Jeg kunne naturligvis have valgt selv at kaste mig ud i projektet, men ærlig talt; den slags har jeg altså folk til – så jeg overlod det hele til min Mor, mens jeg slængte mig på sofaen og så de nyeste afsnit af Barbapapa.

Jeg måtte med jævne mellemrum ind for at tjekke op på hendes arbejde – og hun så altså ud til at bøvle lidt med det. Hun sagde, at det var ret svært at få de fine tynde bogstaver – især prikkerne over i’erne – skrabet af papiret, men til sidst lykkedes det – og nørj hvor så det altså flot ud oppe over min seng.

Wallstickeren koster 459 med gratis forsendelse. Du kan vælge mellem en masse forskellige børnesange som Wallstickers – og de fåes i lige præcist den farve, du allerhelst vil have.

De har naturligvis også mange andre forskellige slags – der er en helt kategori med forskellige sampaks, hvor jeg er ret lun på den med bondegårsdyrerne.

Men først og fremmest skal jeg have bestilt denne til min mor – det er opskriften på pandekager, som skal sættes på hendes køleskabslåge – så kan det nemlig være, hun laver dem til mig lidt oftere 😀

Kys, kys,

truttensignatur

Produkterne har jeg fået tilsendt gratis, men derudover har jeg intet modtaget for at skrive dette indlæg.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

1 Kommentar

Der er lukket for kommentarer