Sneak peak på Kate Moss' sidste kollektion for Topshop

katemoss-still

Så er der kommet en video online med et lille kig på nogle af godterne fra Kate Moss’ sidste hovedkollektion for Topshop (men altså; har de ikke før sagt det?).

Der er flere ting, som umiddelbart ser fine ud -jeg har i hvert fald spottet en sort asymmetrisk kjole, som jeg glæder mig til at se nærmere på – hvis den bliver et lige så klassisk indslag i min garderobe, som den jeg allerede har – så bliver jeg vist nødt til at have den.

Og så ser det til min store overraskelse ud til, at hendes klassiske pansy kjole, fra den allerførste kollektion er med igen. Men flere af de andre blomstrede prints, synes jeg efterhånden, vi har set alt for meget til i hendes kollektioner.

Er der noget, der frister dig?

Kollektionen kommer online tirsdag d. 2. november 2010.

Billedkilde: Topshop

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *