Venindeaften med Fifty Fifty Sushi og en biotur

201010

sushi1

sushi2

Tirsdag aften stod den på venindehygge med en sød veninde, som har haft alt for travlt med sit arbejde på det seneste, så vi havde en del, der skulle indhentes.

Vi startede ud på Fifty Fifty Sushi, hvor ingen af os havde været før, men som vi begge havde hørt meget godt om. Derudover er der en rabatkupon til stedet i min bog fra Two for One, og det kunne vi jo lige så godt benytte os af 😉

Maden var simpelthen overdådig!

Jeg synes næsten slet ikke man kan sammenligne det med “almindelig” sushi, fordi det var så meget mere delikat – det så mere indbydende ud, det var meget mere avanceret, og de havde smagsvariationer, jeg aldrig havde hørt om før.

Vi bestilte 4 ruller af 8 stk. og 2 gange rispapirsnacks med 6 stykker i hver – og vi blev mætte – MEGET mætte! (faktisk måtte vi levne en lillebittesmule – hvilket var meget svært for mig at acceptere, men vi kunne simpelthen ikke mere til sidst).

Især var jeg helt vild med deres Devils Eye, som vi heldigvis også havde bestilt dobbelt af.

Efter maden gik turen til Imperial for at se The Social Network.
Man ER vel netnørd 😉 – men derudover var filmen altså virkelig anbefalelsesværdig, og selv min søde kæreste, som ikke er og aldrig har været på Facebook, vil faktisk gerne se filmen.

Jeg var dybt fascineret af hele historien og gik nærmest ud af biografen i en rus over den succes, som stifteren af Facebook har opnået i løbet af SÅ kort tid.

Det var en skøn, skøn aften som fik ladet mig lidt op med energi til specialeskrivningen resten af ugen.

Kjole: Topshop -.- Tørklæde: Jimmy Choo for H&M -.- Sko: Marc by Marc Jacobs (vi har et tæt kærlighedsforhold for tiden – jeg er blevet lidt for magelig til ikke at have flade sko)

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *