Speciel rabatkode på bamsestøvler fra Whooga

whooga

Acie har netop afprøvet og godkendt et par lækre UGG bamsestøvler fra Whooga. (klik ind på Acies indlæg og læs hele forklaringen på, hvornår man må bruge navnet UGG).

Jeg har desværre ikke selv fået muligheden for at teste deres støvler, men til gengæld har de givet læserene af min blog en speciel rabatkode, som giver 10% rabat på alle støvler.

Koden gælder den næste uge – og udløber den 26. oktober 2010.

For at opnå rabatten skal du indtaste følgende kode: 561ITFASHION når du handler hos Whooga

Derudover kan du også vinde støvler ved at følge dem på Twitter – og hvis du ikke er helt så meget med på beatet, så kan du også deltage i konkurrencen ved at tilmelde dig deres nyhedsbrev.

Hvis du køber et par, så lad mig endelig vide, hvad du synes om dem – de koster nemlig kun £77 for den høje model plus £10 i forsendelse, og det er unægteligt noget billigere end støvlerne fra mærket UGG.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

1 Kommentar

  • Når det er med stort (atlså UGG) er det et trademark og når det er med småt (altså ugg) er det et helt almindeligt navneord – som fx jeans 🙂 Diskuterede det med et par australske venner i dag – de er ret fortørnede over det også. Og især over, at resten af verden ikke kender til det. Men samtidig sagde de, at UGG ikke er specielt stærkt repræsenteret i Australien fordi de fleste køber deres støvler på div Farmer’s Markets (og endda tankstationer?!)..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *