Efterårstur på Kastellet

171010

kastellet1

kastellet2

I går vågnede vi op til det smukkeste solskin (vi er nemlig så heldige at have en Trut, der har forstået konceptet med at sove lidt længere end til kl 7), og så skulle man jo være et skarn, om man ikke benyttede muligheden for at komme ud og nyde det fantastiske vejr.

Vi gik en tur på Kastellet og beundrede de smukke efterårsfarver mens vi sippede varm kaffe, og Trutten fik sin højtelskede rosinbolle (det var ellers næsten gået galt, da jeg inde hos bageren opfordrede ham til selv at fortælle, hvad han skulle have, og han klart og tydeligt udbryd KAGE – vel og mærke kl 9 om formiddagen).

Senere var vi til fødselsdag hos et vennepar, og så blev aftenen sluttet af med indisk take-away på sofaen og endnu et afsnit af Borgen – en helt perfekt søndag!

Strik: Topshop -.- Tørklæde: Jimmy Choo for H&M -.- Tee: James Perse -.- Sneaks: Converse

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *