Wheat lagersalg september 2010

wheat_outlet_sep_20101

Jubiii – så starter Wheat lagersalgsballet ved at holde lagersalg med sidste års efterårsvarer.

Det hele løber af stablen i denne weekend

Lørdag d. 18 september 10-15

Søndag d. 19 september 10-14.

Som sædvanligt holdes det ved Nordhavn – nærmere bestemt Sundkrogsgade 25, 2100 København Ø

Jeg skal helt sikkert en tur forbi for at finde nogle kup til Trutten blandt deres mange fine ting.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

  • Åh Kathrine -den slags må du ikke spørge om.
   Jeg var i Malmø hele lørdag – og søndag var vejret så godt, at min kæreste fik mig lokket med en tur i Dyrehaven, så jeg var tvunget til at vinke farvel til lækkert, billigt tøj fra Wheat.

   Jeg håber sådan, at de holder et igen om en måneds tid – det synes jeg nemlig, de har haft gjort de sidste par sæsoner.

   Var du af sted?

 • Jeg var der. Første gang lørdag. Det var intet mindre end et mareridt! Køerne var sindssygt lange!!! Og jeg var ude derfra efter 5 minutter. Tilbage igen søndag 10 minutter i lukketid. Skønt med plads, ingen køer, men desværre kunne jeg ikke finde så mange lækkerier til en dreng på 2½ år. Men til gengæld fik jeg storshoppet til min lille niece, som kommer til verden ved juletid :o)

  • Det lyder sådan cirka som mine oplevelser, da jeg i foråret var til deres lagersalg. Til gengæld holdte de så et nyt en lille måned efter, hvor der stort set ingen mennesker var – så der fik jeg taget revanche 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *