Wella og Braun event hos Cha Cha Cha

160910

I går var jeg inviteret ind til Cha Cha Cha, hvor Wella og Braun afholdte et skønt arrangement i forbindelse med et nyt samarbejde, de har indgået, hvor Wella anbefaler en serie af Brauns hårstylingsapperater – Satin Hair Colour.

Grunden til, at Wella er så glade for netop disse (der er en hårtørrer, et glatterjern og et krøllejern), er fordi de skulle være mere skånsomme mod håret og dermed holde på din hårfarve i meget længere tid, end hvis du bruger andre hårstylingsapperater i dit farvede hår.

Når man, som mig, har fået lysnet sit hår, så er det ikke så relevant, men til gengæld er mit hår netop ekstra skrøbeligt pga. den lyse farve – og derfor nyder det godt af de skånsomme apperater.

I går fik jeg vasket hår, lækker hårkur, skøn hovedbundsmassage – og så viste den søde frisør mig, hvordan jeg kunne tørre mit hår for at få mere voloumen i det.

Mange af de andre piger fik krøller og avancerede frisurer, men jeg var rigtig glad for at få konkrete fifs til styling af mit hår i hverdagen – og så kunne jeg lure lidt på, hvilke teknikker de andre fik lavet deres hår med 😉 – se fx hvor smuk Lynn og Katrine blev med deres krøllede hår.

Ellers bød aftenen på masser af hyggelig snak med søde bloggerpiger, lækker sushi – og så fik vi et Braun Satin Hair Colour glattejern med hjem.

Jeg har allerede et meget billigt glattejern, som jeg stort set aldrig bruger, da jeg næsten kan føle, hvordan det svitser mit hår af.

Det smarte ved dette fra Braun, er at du kan indstille det efter tykkelsen på dit hår – så når jeg har tyndt, fint hår – så behøver jeg slet ikke en lige så høj temperatur som dem med mere tykt og genstridigt hår.

Samtidigt fik jeg også en lang forklaring på en eller anden fantastisk ion-teknologi – hvor pointen egentlig bare er, at den modvirker fugttab i håret og samtidigt også forebygger statisk elektrisk hår, som jeg ellers altid får, når jeg har glattet det med et glattejern.

Jeg fik afprøvet glattejernet i morges – og udover, at det var fuldt opvarmet på 30 sekunder, så har det også en smart boost-knap, som giver ekstra meget varme i 20 sekunder – og som man kan bruge på de totter, der bare ikke er særligt samarbejdsvillige.

Jeg fik dejlig blødt og skinnende hår – så jeg er absolut tilfreds.

Kjole: Topshop -.- Sko: Marc by Marc Jacobs

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *