Verdensnyhed; Bugaboo Donkey

bugaboodonkey

Jeg har i dag fået eksklusiv adgang til Bugaboos nye tiltag; en Bugaboo Donkey.
Det er en kombivogn, som umiddelbart minder om deres nuværende produkt, men det smarte ved denne er, at den kan udviddes fra de normale 60 cm i bredden til 74 cm – så den pludselig har plads til to børn; hvadenten det er tvillinger eller søskende – du kan nemlig bruge klapvognsdelen ved siden af barnevognsdelen.

Dermed undgår man det sædvanlige irriterationsmoment, hvis man har en nyfødt og et lidt ældre barn; nemlig at skulle transportere den nyfødte rundt i en dobbeltklapvogn, selv når det ældre barn ikke er med – Bugaboo Donkey kan nemlig ændres til en enkelt klapvogn/barnevogn med kun 3 klik – dét er da smart!

Derudover råder den også bod på ét af den nuværende Bugaboos største problemer, efter min mening, nemlig den meget lille indkøbskurv under vognen.
For det første er kurven naturligvis større, når du bruger vognen til to børn – derudover kan du, hvis du kun bruger vognen til et enkelt barn, klipse en ekstra kurv fast ved siden af barnet, som du kan bruge til opbevaring.
Du kan købe vognen hos udvalgte forhandlere og online lige her.

Dette indlæg indeholder affiliatelinks – klik her for at læse mere.

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

  • Hej,

    Den kommer som den første butik i Danmark til Arvingen på Østerbro midt i september og prisen kommer forventeligt til at ligge mellem 10 – 11.000 for dobbeltvognen har jeg fået at vide.

    Den kan købes lidt dyrere en den almindelige Cameleon (7.500) som singlevogn, så man ikke skal investere i det hele ved 1. barn. Det er da genialt af Bugaboo.

    Morten

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *