Reklame: L'oréal INOA hårfarve

Drømmen er blevet til virkelighed – med INOA farves håret med en permanent hårfarve uden ammoniak. Det betyder et lugtfrit miljø i salonen samtidig med at komforten for kunden er i top: INOA har en fløjlsblød tekstur og yder maksimal komfort til hovedbunden, hvor prikken og kløe er fortid og håret bliver blødt og blankt.

Bag INOA står ODS – en oliebaseret teknologi, som tilfører håret det mest intense farveresultat. Med INOA kan håret lysnes op til tre toner – fx fra lys brun til blond, samtidig med at hårfarvens aktive ingredienser optimeres når det eksklusive oliesystem ”skubber” farvepigmenterne ind i hjertet af hårets fibre.

INOA indeholder et uendeligt farvespektrum, som resulterer i et smukt og ensartet resultat. Grå hår dækkes op til 100% i den ønskede nuance.

Læs mere på INOA.dk

Jeg har selv tidligere læst om L’Oreals INOA hårfarve. Det fantastiske ved den er, at den er uden ammoniak og i stedet er baseret på en oliebaseret formel.

Derfor er den sundere for frisøren, for miljøet, for dit hår og ikke mindst for dig.

Hvis du fx er gravid, og har besluttet dig (til trods for SST’s anbefalinger) for at få farvet dit hår, når du er over de første kritiske måneder, så vil denne jo være et oplagt valg frem for de traditionelle permanente hårfarver, som indeholder ammoniak.

Dette er et indlæg i en ny kategori her på bloggen: Reklame kategorien.

Indlæg i denne kategori bliver jeg betalt for at bringe, og de er derfor ikke nødvendigvis et udtryk for min egen personlige holdning og smag.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *