Kapper en masse

kappeplanche

Kapper kommer til at hitte big time her til efterår og vinter – og det er samtidigt det perfekte overtøj, hvis du er gravid.

Jeg har tidligere lavet et indlæg om kapper til gravide, men her kommer en ny oversigt over de kapper, du lige nu kan finde på nettet og i butikkerne.

Kappen fra Asos er i en lækker militærstil og kan ses live på smukke Maria lige her.

Udgaven fra Samsøe er strikket, så den er nok ikke helt så egnet som overtøj, som fx den fra Asos, men på en tør efterårsdag er den perfekt at tage på. Jeg var ikke så lun på den på baggrund af billedet på Samsøe’s hjemmeside, men da jeg så den på Camille, var det kærlighed ved første blik.

Kappen fra H&M er perfekt til country-side looket. Den koster 599 kr og kommer i butikkerne i september eller oktober.

Topshop kappen minder meget om en parka, men har samtidigt militær badges på ærmet – så den kombinerer flere af efterårets tendenser og er ret afslappet i looket.

Sidst men ikke mindst er der min favorit, Alexander McQueen. Den er desværre langt over mit budget, men ih hvor er den skøn, klassisk i snittet og helt utrolig lækker. Den fåes bl.a. hos Net A Porter.

Jeg har allerede en lækker kappe fra en tidlig Kate Moss for Topshop kollektion samt en strikket kappe fra Rika, så jeg er godt dækket ind, men jeg drømmer nu alligevel om at udvidde samlingen – meget gerne med den strikkede kappe fra Samsøe Samsøe.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *