Lækre sko hos Zara lige nu

zarasko

I slutningen af sidste uge fandt jeg disse fabelagtige sko hos Zara på Strøget i København.

Jeg var noget så fristet og var meget, meget tæt på at køre dankortet igennem, men fornuften sejrede til sidst, og med sorg i sindet forlod jeg tomhændet butikken.

De ER altså ret høje – og jeg er i forvejen selv forholdsvis høj – og derudover er jeg efterhånden blevet så magelig anlagt, at jeg helst går med flade sko og støvler til hverdag – når man har en lille dreng, som konstant stikker af for at gå på oplevelse, så er det altså nemmest at indhente ham, hvis fodtøjet ikke er alt for udfordrende 😀

Men som sagt så er jeg virkelig forelsket i disse – jeg kan godt lide kontrasten mellem det rå træ på hælen og det eksklusive guld på lynlåsen – ih de er fine!!

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *