Kalendergaver på tilbud

kalendergaver

Jeg er simpelthen SÅ stolt af mig selv – jeg er i skrivende stund fuldstændig færdig med at købe kalendergaver til Trutten – og det ligner altså virkelig ikke mig, at være så overskudsagtig i god tid.

Jeg kender bare mig selv godt nok til at vide, at alternativet er en stressen rundt i slutningen af november, som resulterer i en bunke dyre, ubrugelige gaver – fordi jeg ikke kunne nå at planlægge det ordenligt.
Derfor har jeg de seneste uger shoppet gaver på udsalg – og er endt med en god blandet bunke: Barbapapa badedyr, Barbapapa figurer (Trutten har et ordforråd på 10 ord, men Barbapapa kan kan udtale fuldstændig korrekt), Schleich dyr, træbiler, mad til hans legekøkken, en dåse som siger muh, når man vender den på hovedet (jeg mener svagt at kunne huske dem fra min egen barndom), Duplo købt på tilbud i Bilka og alskens andre gode sager.

Selvom kalendergaver stadigt er en dyr fornøjelse, med mindre man ender med at købe en bunke juks, som aldrig kommer i brug, så har jeg sparet rigtig mange penge ved at udsalgsshoppe gaverne.
Hvis du føler dig inspireret til at kaste dig ud i samme projekt, nu hvor sommeren alligevel synes at være slut, så kan du kigge forbi By Neel, som har 20-50% rabat på alle varer – det er også dér, jeg har købt de fleste af Truttens gaver.

Billedkilde: By Neel – redigeret og tilpasset af mig

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *