Hip hip HURRA

070710a

I dag har jeg fejret min fødselsdag, og selvom jeg efterhånden synes, jeg er faretruende tæt på de 30, så har det været en fantastisk skøn dag.
Jeg blev vækket af min kæreste og Trutten med lækker morgenmad fra Lagkagehuset, gode gaver og masser af flag (det er altså et hit hos en festglad lille dreng) – og efter at have brugt formiddagen på møde med min specialevejleder, mødtes jeg med 3 skønne veninder til en hyggelig brunch på Kalaset i Nansensgade (som virkelig kan anbefales – god mad og hyggeligt sted) og lidt shopping – eller altså, vi kiggede faktisk bare, omend Zara var lige ved at friste over evne 😉
Derefter mødtes jeg med min kæreste og Trutten og hyggede rundt inde i byen – inden vi tog lækkert thai take-away med hjem og har tilbragt aftenen med film og hygge.

Jeg er faktisk ret stor fan af fødselsdage – og er altså ikke vokset fra den slags, som mange andre – så det var lige en dag efter mit hovede, omend jeg dog var noget træt af, at min mor befinder sig så langt væk, at hun ikke lige kunne kigge forbi 😉

Outfitbilledet er genbrug, men det var altså præcist, hvad jeg havde på i dag i solskinnet – og hvis du har været udsat for dårligt vejr i dag, så skylder jeg skylden på min far, som også har fødselsdag 😀

Kjole: Zara -.- Solbriller: Tom Ford -.- Læderjakke: Kate Moss for Topshop

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *