Linklisten skal opdateres

link

– og jeg vil så gerne have DIN blog med på listen 😉

Jeg har været enormt sløv til at få plottet mine yndlingsblogs med på linklisten, som efterhånden snart er et år gammel.
Jeg falder jo jævnligt over nye favoritter – og ofte har jeg fundet dem blandt læsere her på bloggen.

Lige nu befinder alle mine links sig på deres helt egen side, som kan findes via panelet øverst oppe på bloggen, men jeg planlægger også at få en lille gadget ude i siden, som viser de sidste opdaterede fra listen – så man på den måde hurtigt kan surfe ind forbi.

Hvis du vil have din blog med på listen, så skriv en hilsen i kommentarfeltet – jeg tillader mig at sætte et lille krav om, at du også bør linke tilbage til min blog – men ellers er der ingen begrænsninger – jeg vil gerne have modeblogs, babyblogs, kreative bloggere, madbloggere, dem der blogger om lækre ting til boligen – you name it.

Håber at støde på gamle favoritter, kommende favoritter, nuværende favoritter – samt at få udvidet min horisont med helt nye og spændende blogs 🙂

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *