Chanel Paradoxal is the new black!

chanelparadoxal2chanelparadoxal

//

Sådan skrev min veninde på sin Facebook, da hun for et par uger siden var i USA.

Jeg skyndte mig at lægge en bestilling på et eksemplar, og hun var sød nok til at købe én med hjem til mig.

Jeg fik den den anden aften, og jeg har netop fået den prøvet på – den er simpelthen SÅ skøn, og bliver perfekt til efteråret – lige nu er den altså lige en tand for dyster, så længe solen titter frem.

Der er, som du kan se på billederne, ret stor forskel på farven i flasken – og som den ser ud på neglene – og neglebilledet stemmer ret godt overens med mine egne – omend den måske er en tand mere varm lilla, end det kommer til udtryk på billedet.

Jeg ved faktisk ikke, om den er kommet i butikkerne herhjemme endnu – eller om den mon allerede er væk?
Men den kan i hvert fald varmt anbefales til den kommende efterårssæson.

//

Billedkilde: Temptalia og Sophy Robson

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

  • den skulle vist komme til DK i slutningen af august!

    Jeg købte den jo selv i Vegas, og er også helt vild med den, men ja den er mere efterårsagtig, dyster, end sommer fin.. men jeg glæder mig også til at tage min i brug!

  • Jeg har en i en lignende farve, som jeg har brugt her i sommer. Jeg synes, kontrasten med lyse sommerkjoler og den mørke neglelak med goth-undertoner er superfed!
    🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *