Jubii – den smukkeste kjole er nu min!

rützou

Da jeg tilbage i maj var på udkig efter en kjole til et bryllup, var jeg meget forelsket i denne smukke sag fra Rützou. Det lod sig dog ikke gøre at få fat på den – dels fordi den var langt over mit budget – men også fordi den lynhurtigt var udsolgt de få steder, hvor de havde taget den hjem.

Den anden dag kom den dog på Trendsales lige i min størrelse – og til ca. 1/3 af butiksprisen – selvom den var helt ny og stadigt havde prismærke på.
Jeg skyndte mig at slå til – og nu hvor jeg har fået den prøvet på, er jeg endnu mere forelsket i den, den falder SÅ smukt og er virkelig på alle måder helt perfekt.

Så en gang i mellem har man altså lov at være heldig 😉

Derudover var det simpelthen den sødeste sælger – jeg afhentede kjolen hos hende, og sørme om hun ikke havde sneget den fineste lille æske med et par lækre øreringe ned i posen med kjolen – sådan bare for at være flink.

Det må jeg huske at tænke tilbage på, næste gang jeg sidder og skumler over en irriterende handelspartner på Trendsales 😉

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

 • GISP!! Hvor er den smuk.

  Der er sgu nogle gode sælgere imellem. En, jeg har købt en del ting af, plejede sågar at pakke tøjet ind i silkepapir, og ligge et kort ved med en hilsen. Så føles secondhandshopping mere som cirkuleret kærlighed.

  Glæder mig til at se dig i den!

 • Nuårh, den er smuk! Bliver helt fristet til at begynde at kigge efter den. Ikke, at jeg har råd (tænker jeg), men skal til nogle bryllupper snart, hvor den ville være p e r f e k t! Lige et par spørgsmål, hvis jeg må være så fri: Hvordan er den i størrelsen? Er den gennemsigtig? Og hvis man nu forestillede sig, at ens mave godt kunne være lidt mindre flappet end min er, tror du så, at kjolen ville skjule det eller fremhæve det?! (det vil være et tænkt eksempel for dig – har ikke på fornemmelsen, at du har den slags udfordringer med din mave ;-))

  Er vild med søde Trendsales-sælgere. Der er langt imellem dem, men de findes 🙂

  • Selvfølgelig må du spørge løs 🙂

   Den er ret normal i størrelsen – den hælder nok lidt mere til at være lille i størrelsen end stor- men det er bestemt ikke ret meget.
   Der medfølger en rigtig fin underkjole, så den er på ingen måde gennemsigtig.
   Jeg tror helt bestemt, at kjolen ville skjule det – især pga. underkjolen.

   Jeg håber, du har held med at finde den – jeg fik linket af en sød veninde, så jeg var faktisk ikke en gang selv på jagt 😀

   • Mange tak for svaret. Har faktisk fundet den til salg nu, men desværre i en str. 36. Plejer at bruge str. 38, så er lidt i tvivl, om jeg ‘tør’ bruge så mange penge, når jeg ikke har prøvet den. Især, hvis du siger, at den er lidt lille i størrelsen.

    Hmmmmm… Den er bare så flot! Så måske man kunne sælge den videre, hvis den ikke passer… Hmmmm (igen) 🙂

    • Jeg tror i hvert fald sagtens, du kan sælge den igen – der var vist kun 2 butikker i hele Danmark, der havde taget den hjem – og så var der kæmpe efterspørgsel, så den var udsolgt stort set med det samme.

     Jeg hepper på, at du skal tage chancen 😀

 • Ejj – den er flot. Og fantastisk at dresse up med accessories pga. det simple og fantastisk “tilgivende” farve…Må vi se billeder fra brylluppet?

  PS: har fået den pusletaske som jeg vandt hos dig for en måneds tid siden. Virkelig lækker…mangler bare en baby nu…

 • Nøj, hvor er den smuk! Nu vil jeg også til bryllup. I DEN kjole! Om ikke andet er det da lige før at man selv kunne blive gift i den 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *