Børnevenlig iPhone application

talkingtom

Det var kærlighed ved første blik – da jeg for et halvt års tid siden fik min iPhone og Trutten for første gang fik sine små buttede fingre i den.

Efter kun en uge mestrede han allerede at låse den op vha. knap og touch screen – og kort tid efter modtog veninder og familie små hyggelige opkald fra ham, når han endnu en gang havde snuppet den i et øjebliks uopmærksomhed.

Efterhånden formåede jeg at udnytte hans nye status som gadgetboy, så han fx blev min mesterskytte i Doodle Jump (et yderst vanedannende spil), hvor han lystigt sad og tappede på skærmen med sin pegefinger, når jeg febrilks råbte: SKYD – men med tiden fandt jeg frem til nogle applications, som decideret er lavet til børn.

Den nyeste i samlingen herhjemme er Talking Tom – en animeret kat, som man kan ae, slå i maven, give mælk – og som ikke mindst gentager alle dine sætninger med en fantastisk smølfestemme.

Trutten er meget begejstret for sin nye ven og kan føre lange samtaler med ham – ja Trutten kan endda blive helt genert og gemmer sig bag mig, når Tom begynder at tale til ham.

Så hvis du har mod på at låne din iPhone ud til dit lillebitte afkom, så kan Talking Tom varmt anbefales – hér har han i hvert fald allerede været god underholdning på flere lange bilture.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

 • Uh.. den må jeg straks tilføje på min telefon! Jeg underholder pomfritten med SoundTchLite på bilture! Fantastisk application hvor der er billeder af en masse dyr og en masse forskellige køretøjer (lige noget for små drenge)! Når man trykker på f.eks en bil kommer lyden og billede af en bil, alternativt kan man vælge et dyr; en hund billede+lyd! Kan varmt anbefale!!

  -kathrine

  • Tusinde tak for tippet Kathrine – det skal afprøves!
   Og så er jeg glad for at høre, at det ikke kun er mig, der bruger iPhonen som bestikkelse, når man er ude på en længere køretur 😀

 • Jeg var straks nød til at hente den efter at have læst dette indlæg, og den blev testet på knægten her til aften.. han synes den var FANTASTISK.. så meget at han ikke ville slippe da han skulle puttes, og bare skreg ” mer’ miaaaav”…

  • Hahaha – det er virkelig et hit.
   Talking Tom har også en kusine, som er en flodhest – men hun er altså slet ikke nær så sjov.

   Og hvor er han sød, at han sådan er begyndt at lave sætninger.
   Trutten kunne en kort overgang sige “mer mælk” men nu er det gået over til Melle – som så til gengæld dækker over både vand og mælk 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *