Trutten Tester: Potte fra DotPot

potdotgruppe

I dag fylder jeg 1,5 år – og så er man altså en stor dreng, skulle jeg hilse og sige.

Godt nok peger jeg på de jævnaldrende i vuggestuen og siger baby, men det gælder naturligvis ikke for mig!

Når man nu er en stor dreng, så er det der med ble altså lidt passé – jeg mener; naturligvis er det skønt ikke at skulle bekymre sig om uhumske offentlige toiletter, men samtidigt ER det bare svært at bevare sine good looks, når man render rundt med en kæmpe blemås.

På det seneste er jeg derfor begyndt at fortælle Mor og Far, når jeg skal på toilettet – og så hjælper de mig derop og sidde, så jeg slipper for at bruge bleen.

Jeg blev derfor ret begejstret (i hvert fald fik jeg sagt iiiiiih og aaaaaiiii en masse gange), da Mor i sidste uge kom hjem med en fantastisk fin potte fra DotPot som jeg havde fået ganske gratis.

Det er ikke bare en hvilken som helst potte (hvem kan dog også forvente, at Trutten himself vil nøjes med den slags?), det er derimod et yderst genialt og gennemtænkt produkt som oven i købet ser rigtig fin ud på vores badeværelse – nemlig en DotPot.

potdot3i1

Den kan sagtens bruges som almindelig potte, hvor Mor og Far bagefter bare kan tage en lille indsats ud og nøjes med at skylle den fremfor hele potten.
Derudover kan man tage sædet af potten og lægge det op på toiletbrættet – så passer det perfekt til min lille babymås, og jeg undgår at skulle klamre mig fast for at undgå at få dyppet numsen ned i toilettet.

Selve potten vender man så bare om – og vupti så har jeg en fin skammel, jeg kan bruge, når jeg skal op på toilettet.

Jeg synes simpelthen, det er et helt og aldeles fantastisk produkt – og min Mor er vist ret vild med, hvor flot den er.

Min Mor siger, at den fåes i flere forskellige farver, koster 399 kr. og bl.a. kan købes hos Tøjbamsen og Paradisvej.

Kys, kys,

truttensignatur

Produkterne har jeg fået tilsendt gratis, men derudover har jeg intet modtaget for at skrive dette indlæg.

potdotgraapotdotroed

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

 • Vildt at Trutten allerede kan bruge potte. Totalt sejt! Troldungen er også halvandet, men det eneste hun kan er at time sin lorteblé til det øjeblik, hvor hun har fået overtøj og sko på, og vi er klar til at køre i dagpleje. *suk* Nå, men i det mindste er det ikke flyverdragt sæson…

  Og i øvrigt nogle supersmarte potter! Jeg elsker når tingene har flere funktioner. Sejt!

  • Haha – dét i sig selv er altså også noget af en kunst 😀

   Og ja, jeg er virkelig begejstret for potten – flere funktioner OG lækker at se på, det er ikke dårligt 🙂

 • Fantastisk opfindelse. Ja, det er jo ikke som da vi var små. Mon ikke “Pivsen” skal eje en af disse når hun nærmer sig “smid bleen” alderen – der er dog et års tid endnu.

  God summer til Trutten og din mor.

  Deeme & Pivsen

  • Nej min Mor har faktisk stadigt min gamle lyserøde potte til at stå, når vi er på besøg med Trutten – indtil videre har han dog holdt sig til PotDot – til stor glæde for Far 😀

   Håber også I får en skøn sommer 🙂

 • Hvor er han fremmelig sådan at han allerede går på potte..
  O bliver jo 2 til september, men han siger endnu ikke noget..

  Men den potte der er da ret smart.. normalt synes jeg ikke potter er specielt “fancy”.. men den der er jeg da virkelig fristet til af købe..

  • Altså i starten sagde han bare “ble” og pegede, når han lige havde lavet i bleen – og så gik han over til at gøre det lige inden, han skulle lave stort.

   Det er selvfølgelig langt fra hver gang, men når vi er hjemme, så får han i hvert fald lov at komme på potten de gange, hvor det kan nåes.

   Og ja den får i hvert fald min varmeste anbefaling -jeg havde først fået tilsendt billeder og var allerede dér begejstret – men derudover er den lavet i lækre materialer og er ret gennemtænkt – fx fungerer håndtaget også som en let rygstøtte, så barnet ikke tilter bagover.

    • Du må endelig komme med en update! – hvilken farve bestilte du den i?

     Trutten fik en grå, men jeg er også ret vild med den tyrkise…

     • jeg var så kedelig at jeg bestilte i grå 😛
      Den er netop kommet idag, og den er allerede et kæmpe hit.. altså han har endnu ikke lavet noget på den, men han synes den er fantastisk sjov at sidde på, så jeg tror den kan blive en virkelig god investering..

      Nu render han bare rundt hele tiden og siger “mer’ tisse”, og så sætter han sig storgrinende på potten..

     • Jeg har allerede luret billederne på FB – hvor ser han dog skøn ud!
      Og jeg tror altså, det er en rigtig god taktik, så han bliver fortrolig med den, inden han for alvor sætter i gang 😀

 • Nøj hvor er den smart! Sådan én tror jeg også vi må have 🙂 Ligger den stabilt når man sætter den på toilettet?

  • Vi er i hvert fald rigtig glade for vores.

   Ja det gør den – der er en anti-slip kant nedenunder – og det er der faktisk også på skamlen – både ned mod gulvet og oven på, så man ikke glider, når man står på den 🙂

    • Kan lige tilføje at en googling ledte mig til hjemmesiden http://www.kabongo.dk som har den på tilbud i juli måned til 348,- og fragten var gratis (selvom der står på siden at fragten er 29,- hvilket jo også er billigt). Så er der lidt penge at spare hvis andre er interesserede 🙂

     • Turkis. Jeg er jo en sucker for farver. Ville gerne have haft den grønne, men det lader til at dem der har den, kun har grå, rød og turkis.

     • Ja jeg har faktisk heller ikke set den grønne i nogle af de netbutikker, jeg fik på listen over forhandlere…
      Til gengæld er den tyrkise også virkelig fin irl – med masser af pang på farven 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *