When hot – keep it simple!

140710

140710b

Varmen indbyder altså ikke til avancerede outfits med masser af accessories – i hvert fald ikke for mit vedkommende.

I går var jeg bare hoppet i en enkel hørkjole fra H&M med lidt fin blondekant (som kameraet vist ikke kunne fange) – da jeg ikke kunne finde det medfølgende stofbælte, tog jeg  et af mine vintage tørkæder fra Oscar de la Renta og brugte i stedet.

Dejlig luftigt og lige til at holde ud i dette vejr 😉

I øvrigt har jeg helt måtte opgive at sidde på mit specialekontor for tiden, da det er et gammelt, støvet bibliotek uden mulighed for at åbne vinduerne – det er ganske enkelt ikke muligt at overleve på 1. salen i den bygning lige nu.
Så jeg sidder hjemme – hvor jeg som bonus slipper for at betale 25 kr. for en kop kaffe 😉

Kjole: H&M -.- Sandaler: Jimmy Choo for H&M -.- Tørklæde: Oscar de la Renta -.- Armbånd: fra Ebay -.- Solbriller: Tom Ford

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

    • Tak – jeg har efterhånden en fin samling af vintage tørklæder fra Oscar de la Renta, som jeg dog oftest bruger til håret efter inspiration fra Camille / Clamour4Glamour 🙂

    • Ja nu har der været et par tiltrængte dage med overskyet vejr – så nu er jeg altså klar på lidt sol og varme igen 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *