Vinderen af en lækker Willvin pusletaske

willvinvinder

Jeg havde store planer for udtrækningen af vinderen i konkurrencen om en Willvin pusletaske – videoblog med Trutten, der stolt udtrækker en vinder – men altså; det kræver jo en samarbejdsvillig lille Trut – og det havde jeg tilsyneladende ikke helt taget højde for i mine planer – ehrm.

Så jeg har bare – helt enkelt – trukket en vinder op af mit store dejlige kaffekrus fra Starbucks.

Vinderen er: Lotte B – hun har termin om mindre end en måned, så det passer jo helt perfekt 🙂

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

  • Tillykke med det 🙂 Nu vil jeg virkelig ønske jeg havde vundet… har lige fundet ud af i den her uge jeg er gravid ;D da jeg tilmeldte havde jeg tænkt mig at vinde den til min veninde der lige har født 😛

    • TILLYKKE med det søde rijaH – hvor er det altså stort – jamen helt vildt jo!
      Ih det glæder jeg mig til at følge med i!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *