Det maritime look til børn

Min absolutte yndlingsblogger – Mireia har vist denne fantastiske editorial fra Vogue Enfants.

Jeg er helt forelsket i det fine maritime look i mini størrelse – det må jeg absolut prøve at få indarbejdet i Truttens garderobe, omend han er godt på vej, med alle sine Ralph Lauren items.

vogue1vogue2vogue3vogue4

Billedkilde: My Daily Style

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

  • Tænk engang jeg bliver frastødt af de billeder. Jeg synes der er noget ubehageligt over børn der skal ligne voksne. Den måde de kigger ind i kameraet synes jeg er helt forkert. Men det er måske bare mig…

    • Jeg ville nok studse over det, hvis jeg faldt over billederne i et privat album, men når de findes i et blad som Vogue, så synes jeg ikke, det gør så meget – så passer stilen lidt bedre ind – hvis du kan følge mig? 🙂

      • Ja det kan jeg sagtens følge dig i for selvfølgelig gør det en enorm forskel 🙂 Alligevel er jeg bare ikke til koncepetet altså at børn skal ligne voksne – jo hvis det er på Bugsy Malone-måden (hvis du har set den film) så synes jeg det er helt fint og uskyldsrent. Men men men verden bliver jo også bare sjovere af at vi er forskellige 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *