Udsalgsshopping hos Nué

nue

Trutten og jeg befinder os lige nu hos Mormor i det Mørke Jylland – langt væk fra alverdens fristende udsalg i København – men heldigvis har vi fået opstøvet en internetforbindelse, så vi ikke bliver snydt for netshopping.

Nué Copenhagen har lige nu helt vanvittige udsalgspriser på deres egen serie, Nué Notes, og der er altså nogle virkelig fine basis items i deres kollektion.
Jeg købte 7 ting for 1050 inkl. forsendelse – hvor den oprindelige pris var på 7500 – så umiddelbart er det jo virkelig et kup.

Jeg har dog ikke modtaget det endnu, så jeg er spændt på at se, hvordan kvaliteten og pasformen er – men jeg håber, det lever op til mine forventninger, så min basisgarderobe bliver udvidet med nogle lækre items i god kvalitet.

Billedkilde: Nué – tilpasset og redigeret af mig

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

  • Ja det er da et udsalg, hvor besparelserne kan mærkes 😀

   Og tak i lige måde – det er skønt, at sommervejret endelig er kommet til Danmark 🙂

 • Sikke et udsalg! Tak for tippet, det kostede mig dyrt 😉 Og nu er der allerede endnu et par ting, som jeg ærger mig over ikke kom med i kurven 😉

  • Åh hvor skønt – du måtte slet ikke sende noget retur?
   Bukserne og buksedragten passede desværre ikke mig – og så regner jeg med at få syet de to silkekjoler lidt ind i taljen, så de bliver lidt mere markerede.
   Men altså det er virkeligt nogle lækre ting!

 • Hej igen Lisbeth

  Jeg har modtaget mine ting og de er rigtig fine, omend en smule store i størrelserne, men det går nok med de styles, jeg har bestilt, da de alligevel skal sidde løst.
  Dog vil jeg gerne se den grå jerseykjole “in action” på dig, for jeg kan ikke helt finde ud af, hvad jeg skal stille op med den når den kommer på 😎

  Christina

  • Hej Christina,
   Kjolerne er også ret store til mig, mens buksedragten og bukserne til gengæld er vanvittig små.

   Jeg skal nok lige få taget et billede af jerseykjolen, som jeg forestiller mig at style den – den falder rigtig fint, synes jeg 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *