Konkurrence – vind en Willvin pusletaske

pusletaske

Jeg har modtaget en fantastisk fin pusletaske fra Willvin, som er et forholdsvist nyt mærke, der er skabt af en Mor, som var godt træt af de eksisterende pusletasker.

Ved Willvin er der lagt vægt på, at pusletasken skal kunne bruges af både Mor og Far – hvor de fleste pusletasker i dag jo primært er rettet mod mødrene – hvilket ikke helt stemmer overens med den stigende tendens til, at Far tager mere barsel og tager meget større del i pasning af familiens lille ny.

Jeg har jo min fine pusletaske fra Marc Jacobs, som jeg har været rigtig glad for – men alligevel er pusletasken fra Willvin allerede nu blevet fast inventar, når vi skal ud med Trutten – dels fordi min kæreste synes, den er mindre feminin at gå rundt med, dels fordi den kan hænge hen over styret på vores klapvogn og barnevogn – men især også fordi den er SÅ meget mere praktisk.

Der er et stort lynlåsrum i bunden, som man hurtigt kan komme til (vi har altid en stofble og en ekstra sut deri) – og derudover følger der et smart puslekit med, som gør organiseringen i tasken nem og enkel.

puslekit

Taskerne fåes i flere forskellige designs og koster fra 579 kr. til 835 kr. – de kan købes på Willvins egen webshop.

Men – du har muligheden for at finde en taske efter helt eget valg!

Jeg er nemlig så glad for min, at jeg i samarbejde med Willvin nu udlover en taske til en heldig læser her på bloggen.

Gå ind på Willvins webshop og udse dig lige præcist den taske og i den farve, du allerhelst vil have – skriv det i en kommentar her på bloggen – eller på min Facebook gruppe, så er du med i lodtrækningen om en lækker Willvin pusletaske.

Du må meget gerne lægge en kommentar både her og på Facebook – så deltager du med en dobbelt chance.

Konkurrencen slutter søndag d. 4. juli 2010 kl. 20.00 🙂

Willvin_gruppbild_091222-22

Willvin-logotyp

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

 • Øj, en flot præmie! Den vil jeg da frygtelig gerne vinde – kender flere, der lige har haft eller snart har termin, som kunne få glæde af sådan en smart sag. Hvis jeg skulle være så heldig at vinde, så kunne jeg godt tænke mig en Magnificent (i sort, men det er vist også den eneste farve, den kommer i :-).

 • Åh jeg vil så gerne være med i lodtrækningen om en ny pusletasken fra Willvin da jeg ellers meget glad brugte 800 kr på en pusletaske fra by Stroom og den har ikke kunne holde til særlig meget så den er rigtig grim allerede på trods af at det kun er 4 måneder siden jeg blev mor 🙁 Og mon ikke min kæreste ville blive rigtig glad for en mere mandevenlig he he 🙂

  Hvis jeg vinder ønsker jeg mig Willvin Magnificent Napped

 • Er da helt vild med den stjerne-kjole du har på i MJ-pusletaske indlægget. Hvor er den fra??
  Og tak for en dejlig blog i øvrigt 🙂

  • Hej Eva – tak skal du have 🙂

   Det er en kjole fra Topshop, som vel efterhånden er 2-3 år gammel.
   Alexa Chung har en gang haft den på – så du kan evt. prøve at søge på ebay.co.uk efter Alexa Chung star topshop eller lignende 🙂

   Venligst,
   Lisbeth

 • Jeg kunne rigtig godt se mig selv turnere rundt med WILLVIN Magnificent i sort sammen med min dreng! Den er superlækker!

 • Det er da nogle lækre tasker, kendte ikke mærket før nu..
  Har allerede en bystroom pusletaske, men farmand mener den er MEGET tøset, så vil da lige se om jeg kan vinde en -Willvin multidad – til ham, så tror jeg vist han vil blive glad 😉

  God weekend – Hanne 🙂

 • Jeg har gjort et pusletaskefejlkøb og er på udkik efter en ny. WILLVIN Magnificent i sort ser ret lækker ud, og bliver med garanti også godkendt af far 🙂

 • Den ser jo herre smart ud! Både fancy og praktisk – det er sød musik i mine ører. Har selv ‘bare’ den pusletaske, der fulgte med barnevognen, og den har kun et, ét! stort rum og så to små sidelommer. Der er altid kæmpe kaos i den taske, så jeg kunne rigtig godt tænke mig at vinde en WILLVIN Magnificent Napped. Krydser alle fingrene (også tudsens)
  Signe

 • Lækker sag… jeg er jo ikke gravid lige pt.. (meeeen man ved jo aldrig hvornår det sker igen ;)).

  Jeg kunne da godt tænke mig at vinde en WILLVIN Magnificent Leatherette i brun 😀

 • Nej, hvor fint! Jeg kunne godt tænke mig at bære en Willvin Magnificent Leatherette i brun over min (smalle) skulder.

  Jeg har jo også pusletasken fra Marc Jacobs, og jeg oplever, at jeg tiltider mangler den lange skulderrem, fordi det kan være lidt svært at håndtere splinten, som jo ikke 100% kan styre hovedet endnu, samtidig med jeg bærer rundt på pusletasken.

 • Lækker præmie 🙂
  Hvis jeg skulle være så heldig at vinde, så kunne jeg godt tænke mig Willvin Magnificent Leatherette i brun

 • Hej Lisbeth
  I første omgang tak for en inspirerende blog – hvor to så skønne ting som mode og børn forenes på unik vis.
  Har termin med mit første barn lige om lidt og en pusletaske falder på et tiltrængt sted (og gerne en fashionabel en af slagsen)
  Hvis jeg skulle være den heldige vinder af Willvin pusletasken, må det gerne være Magnificent Napped i sort.
  Hilsner
  Anne

 • Uhh hvor spændende, det vil jeg mægtig gerne være med til 🙂 WILLVIN Magnificent i sort ser rigtig fed ud så den vil jeg vælge 😀

 • Fedt! Min kæreste (og jeg) ville sætte stor pris på, at den fuchsia weekendtaske, der dobler som pusletaske blev skiftet ud med en Magnificent i sort. Krydser fingre!

 • Åh, pusletasker – prøv at finde en som passer til tvillingebarnevogne som også er smart – jeg har endnu ikke fundet nogen som kan anses for værende fiks, ej heller en far syntes er fed at gå med.

  Meen den gamle til en “alm” barnevog trænger til udskiftning efter dens første 3 år, og når den nu skal rumme alt til mine fantastiske tvillinger vil en Willvin all-in-one care bag i sort pynte gevaldigt på barnevognen.

 • Sikke en fin pusletaske. Den kunne jeg rigtig godt tænke mig at vinde, da vores nuværende pusletaske er gået i stykker i lynlåsen, hvilket gør det knap så andvendelig… Den jeg godt kunne tænke mig er :WILLVIN Magnificent Napped i sort. Den ville pynte fint på bassens barnevogn ;0)

 • Åh en ny pusletaske vil være et hit – min faldte ud af bagagerummet og ramte den dersen trækkrog vi jyder forsyner automobilen med… Nu har den en fed rust olie stribe foran… Øv så en lækker brun taske vil være fantastisk! Fingers crossed!

 • Det ville være skønt med en pusletaske som kæresten også vil finde sig i at gå rundt med. Er jg den heldige, skal det være en Magnificent i sort.

 • Aah, med to bleboern i husstanden gad jeg VIRKELIG godt have en WILLVIN Magnificent Napped i sort. Den ville falde paa et virkelig toert sted (saerligt fordi jeg faktisk har ledt efter en god og PAEN pusletaske, siden jeg blev gravid med nummer to – nu er han 8 mdr gammel, og jeg har stadig ikke fundet den. Foer altsaa nu….)

  Mvh
  Mette

 • Ejjj…med lige præcis en måned til termin i dag, så er det her jo perfekt!! Hvis jeg er heldig, så er jeg på en Multidad, da jeg nok vil komme til at dele tasken (og barsel) med min kæreste. Og den ser bare fed – og nytænkning – ud…!!!

 • Endelig en pusletaske som farmand er helt forelsket i, og som mor også syntes er pæn, og er sikker på at lillepigen ville syntes at hun her verdens sejeste far med denne, en WILLVIN Magnificent Napped ville passe perfekt på barnevognen 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *