Et af de rigtigt gode lagersalg – Rützou + Julie Sandlau

rutzousandlau

//

Denne gang er der dobbelt op på to lækre lagersalg og kollektionssalg, som bliver holdt sammen – Julie Sandlau og Rützou.

Det finder sted i dag, tirsdag d. 15. juni og i morgen, onsdag d. 16. juni begge dage fra kl 15-19.

Adressen er Bygning 55, Halmtorvet 11, Kødbyen, København V

Jeg ville SÅ gerne med, men min allersidste eksamen rykker nærmere og nærmere, så jeg må nok desværre holde fokus på min lovsamling frem for at spendere mine lommepenge på lækre varer til lave priser – æv!

Hvis du tager derind, må du meget gerne lige komme med en anmeldelse herinde efterfølgende 🙂

//

del artiklen på FacebookDel på Facebook

1 Kommentar

  • Uh det lyder godt, overvejer at tage forbi hvis jeg kan få mulighed for det, men frygter lidt at der kommer næsten lige så mange som til Day lagersalget, det foregik samme sted og DER var mange mennesker!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *