Clearboxes til alle mine sko

clearboxes

Overspringshandlingerne har nået nye højder for mit vedkommende, så i går besluttede jeg mig for at organisere alle mine sko i nogle Clearboxes, jeg havde til at ligge.

Det var et forholdsvis omfattende projekt – men alt er åbenbart bedre end eksamenslæsning lige nu – og i det mindste har jeg et stk meget tilfreds kæreste, som længe har ønsket, at jeg fik lidt styr på min garderobe.

Nu er jeg så bare i et dilemma, for jeg nænner faktisk ikke helt at smide mine originale skoæsker fra Marc Jacobs og Lanvin ud, da de er noget så fine.

Hvis du har brugt Clearboxes, så må du meget gerne lige dele med mig, hvad du valgte at gøre (så jeg forhåbentligt kan argumentere overfor min kæreste, at jeg ikke er den eneste, med så sygt et samlergen 😮

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

 • Jeg gemmer også mine sko-æsker, selvom de ikke bliver brugt. De fineste kan fores med lidt silkepapir og så gemme på lækkert lingeri. Som en lille skattekiste af hemmeligheder!

 • Inden jeg nåede at læse dit indlæg færdigt, sagde jeg nøjagtigt det samme til mig selv. Superidé med de clearboxes, men hvad skulle jeg så gøre ved originalæskerne??? Så du er bestemt ikke den eneste, der har det sådan!

  • Det er jeg meget glad for at høre – jeg har allerede givet din kommentar videre til min kæreste, som nu er gået med til, at jeg indtil videre får lov at gemme æskerne i kælderrumemet 😀

  • Nej jeg har købt dem af en tidligere kollega til en rigtig god pris – så det var så nemt, som det overhovedet kunne være 🙂

 • Ej hvor ser det bare lækkert ud:-) Bestiller du dem på nettet, Lisbeth? Og hvordan er prisen?
  Jeg er blevet bedre med årene til, at smide de originale æsker ud. Dog beholder jeg dem til de mere fine og dyre støvler og sko:-)
  Knus fra Ann-Sofie

  • Hej Mutti x 2 😉

   Nej som sagt har jeg købt dem af en tidligere kollega, hvor jeg vist gav ca. 10 kr stykket – så det var en rigtig god pris.
   Man kan sagtens købe dem over nettet – http://www.theclearbox.com/shop.htm (man kan vist nemt finde nogle rabatkoder, hvis man googler “voucher clearbox” eller lignende) og Ebay har også nogle efterligninger, som vist også er ret gode.
   Portoen kan dog hurtigt løbe op, så det skal du lige være opmærksom på 🙂

   Kram herfra 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *