Konkurrence: Vind et par lækre futter fra Fuzzies

fuzzies

Fuzzies er dansk designede hjemmesko til børn, som er lavet af lækkert blødt lammeskind. De er foret indvendigt med bomuld, har en skridsikker bund og praktisk velcrolukning.

Oven i alt dette, så synes jeg, at Fuzzies har nogle super lækre designs, som skiller sig ud, fra mange af de hjemmesko de andre børn i vuggestuen og børnehaven render rundt i. Du kan både finde nogle lækre klassiske modeller – men også nogle lidt mere sprælske udgaver, som fx. piraterne til den seje lille fyr – og så har Fuzzies netbutik udsalg lige nu, hvor du kan gøre nogle rigtig gode handler.

I samarbejde med Fuzzies.dk har jeg en konkurrence, hvor hele 5 besøgende får mulighed for at vælge et par futter helt frit blandt alle deres modeller – og der er altså en del forskellige 😉

For at deltage i konkurrencen, har du to muligheder; du kan skrive en kommentar her på bloggen (husk at opgive din rigtige mailadresse i kommentarfeltet), hvor du fortæller, hvilken model du allerhelst vil vinde – eller du kan skrive en kommentar til konkurrenceindlægget inde på min Facebook Side, hvor du også fortæller, hvilket par du gerne vil vinde.

Jeg trækker 3 vindere blandt kommentarerne her på bloggen og 2 vindere via Facebook.
Du må meget gerne skrive begge steder, så du har en dobbelt vinderchance 😉

Kig ind forbi Fuzzies hjemmeside her, så du kan finde din favorit.

– og du finder min Facebook side lige her 🙂

Konkurrencen slutter søndag d. 20. juni 2010 kl 20.00, hvorefter de heldige vindere offentliggøres her på bloggen 🙂

Billedkilde: Fuzzies – tilpasset og redigeret af mig

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

 • Åhrja. Øglen ville blive verdens sejeste øgle, hvis hun vandt pirat-futterne. De matcher totalt til hendes pirat-kuffert fra Søstrene Grethe 🙂

 • Åhr, en god konkurrence!

  Jens kunne godt tænke sig et par Air Plane i str. 17/18. Eller altså…det vil sige, at Jens’ mor godt kunne tænke sig, at Jens havde sådan et par 😉

 • Håber på at vinde et par lækre Fuzzies Amalie med rødt hjerte til Lærke musen i størrelse S (19/20)
  Mille

 • Jeg har en lille fræk Frederik aka Spunk’en eller Fred’s.. som har vokset sig ud af seje Fuzzies pirat sutsko i vuggestuen.

  Derfor ønsker spunk’en sig et par Fuzzies Max brown i srt. L.

  -kathrine

 • Hej Lisbeth:-)
  Sikke en god idé med en konkurence:-)
  Da Bertram er helt vild med “malet i hovedet”, dvs alt hvad der minder om skeletter og dødningehoveder osv. er det helt klart min favourit:-), han ville elske den:-)
  Mvh Ann-Sofie

 • Hej..
  Nu tror jeg da også lige at jeg vil forsøge at vinde:-)
  Min kæreste og jeg venter os, men har valgt ikke at kende kønnet. Derfor er Fuzzies Max Brown min favorit. Den kan jo bruges til både små drenge og piger.

  Mvh Nikoline

 • Lillepigen har netop lige slidt bunden ud af sine første Fuzzies siden hun lærte at gå i efteråret sidste år 🙂 Så det ville være super at vinde et par Fuzzies Maja Silver.

 • Uhh ville gerne vinde Fuzzies Lukas green star til min lækre lille August. Elsker stjerner og tror han ville se lækker ud med et par fuzzies på ;0)

 • FUZZIES Lukas Green Star vil da jeg meget gerne vinde til min guldklump Tristan 😉 I en størrelse 22.

  Krydser fingre og tæer 😉

 • Sådan et par
  Fuzzies Silver Star M (21-22)
  Model/Varenr.: 1790-m

  Ville være perfekt til min lille søn – Super lækre futter de laver fra Fuzzies :o)

 • Tak for en inspirerende blog, både med budget og luksusvarer – dejligt der er andet end mode til os, men også lidt til satelitterne (altså dem der render rundt om benene på en hele tiden). Er begejstret over at du trods studie, eksamen og barn har tid til at tjekke e-bay, shoppe lagersalg og være social – supermom!

  Drømmer om ikke bare ét men tre par af disse supersmarte og lækre sko – er nemlig så heldig, at have en frisk gut på 3 og så to små fantastiske drenge på 3 mdr. – så her kommer vi virkelig til at slide sko!

  Så hensat til drømmeland kunne de godt bruge:
  Fuzzie’s Silver Star str. 17-18 (1790-xs) til Tobias
  Fuzzie’s Comfort Black str. 17-18 (1740-xs) til Asger
  Fuzzie’s Silver Star str. 27-28 (1790-xxl) til Christian

  Så er vi heldige, så vælger du blot et par ud!

  Held og lykke med studiet – håber specialet bliver en leg!

  • Hvor er du sød Iben – tusinde tak for den kommentar 🙂
   Desværre ser det ikke ud til, at I vandt et par Fuzzies – men der er en del flere konkurrencer på vej, så bliv endelig hængende 🙂

   • Uha, du frister – har straks deltaget i den næste konkurrence!

    Noget jeg mangler på din blog er billeder fra din graviditet, tror du har været forfærdelig cool!? Fulgte linket til den spanske blog da den stadig var tilgængelig (virker som om hun har slettet denne del nu).

    Jeg var lykkelig når jeg fandt noget som ikke var et “telt” i polyester, og som kunne rumme min mave (16 kg lige på maven = tvillinger).

    • Hej Iben,

     Jeg må lige prøve at kigge i gemmerne efter billeder – jeg ved i hvert fald, at jeg har nogle outfitsbilleder fra min graviditet på det modeforum, jeg huserer på – så dér burde jeg kunne finde nogen.

     Jeg forstår virkelig heller ikke, hvorfor stort set alt graviditetstøj laves i polyester – det er jo i forvejen ubehageligt at have på – og så især som højgravid.
     Jeg købte en del tøj fra Topshops Maternity linje på deres hjemmeside – og så brugte jeg blazere, cardigans osv. fra min normale garderobe.

 • Skønne skønne sko. Jeg ville elske, at give min lille søn på 3 mdr et par Fuzzies Lime Sandaler på.
  Tusind tak for gode tips iøvrigt.

 • Hvem vandt konkurrencen?
  – jeg er jo nysgerrig efter at vide, om det er MIN lille trold, der får nye sko 🙂

 • Ja, samme spørgsmål herfra :o)
  Skal til at bestille futter til min den bette, så det var da rart at vide om man kunne være så heldig at have vundet et par istedet :o)

 • Ih, hvor er de kære 🙂

  De ville varme rigtig dejligt på min lille prinsesses fødder, som desværre nok er alt for små, når hun beslutter sig for at komme til verden.

  Jeg har egentlig termin 1. oktober, men vandet gik i onsdags, da jeg var 25+4 (alt for tidligt). Er pt. indlagt i Odense, og det ser ud som om det så småt går den rigtige vej, og prinsessen bliver hvor hun skal lidt endnu. Men at hun bliver der til termin, er jo nok utopi…

  Vi er ved godt mod og føler os i de bedste hænder!

  Hvis vi er heldige, kunne vi godt tænke os de røde futter med hjerter – i den aller mindste størrelse!

  • Kære Marie – velkommen til 🙂
   Jeg sender dig uendeligt mange varme tanker og håber, at hun bliver derinde lang tid endnu!
   Konkurrencen er desværre slut.
   Venligst,
   Lisbeth

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *