Mon Elin Kling læser med på min blog? ;)

elinkkling

Tilbage i februar postede jeg et billede med et outfit, hvor jeg parrer en navystribet bluse fra Zara med mine lædershorts.

Da jeg i dag sidder og læser med på mine faste blogs (endnu en overspringshandling – ehrm) falder jeg over dette outfit, som Elin Kling har postet for et par dage siden – præcist samme bluse til et par lædershorts.

Hun worker det godt nok en smule bedre end mig med sine lange brune stænger – men når jeg er kommet ud på den anden side af mine sidste eksaminer, så skal jeg nok få arbejdet på min kulør, så jeg kan hamle op med hende 😉

Men her er jeg så endnu en gang blevet bekræftet i, at hende Elin har god stil 😀

Edit: Jeg har nu efterfølgende via grundig research opdaget, at Caroline Winberg havde samme outfit på d. 4. juni i år – så hun var lidt tidligere ude end Elin – og altså må det næsten være hende, der har luret med på bloggen – velkommen til Caroline! :mrgreen: og ja ja, nu skal jeg nok komme tilbage til min eksamenslæsning.

winberg

Billedkilde: Elin Kling & Acne

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

 • Haha, hvor er det fint.

  Åh, Caroline Winberg er så fin. Hun er indirekte i skyld i mit næste Ebay køb (i næste måned, suk), men deeet afslører jeg ikke før i slutningen af måneden.

  • Argh en cliffhanger 😀

   Og tillykke med dit fornemme besøg på bloggen – jeg er helt starstruck 🙂

   • Det var jeg også, haha. Jeg ruskede min sovende kæreste ud af hans fredfyldte skønhedssøvn og fablede febrilsk: “Ole har skrevet, jeg er sød. Med en smiley!!! Hvad gør jeg?”

 • Hej Lisbeth

  Jeg er ikke videre interesseret i mode, men jeg så din kommentar hos bonusninja, og skulle lige se hvad din side handler om.

  Det slår mig så, at når du skriver et indlæg som det her, ville det være en fin service for dine besøgende at du linker til det indlæg du omtaler hvor du fører dig frem med navy trøje, ( Læses ironisk 🙂 ) og en søgemaskine vil også synes om det.
  Det kaldes intern linking, og gjort fornuftigt vil det gavne dig i søgemaskinerne.

  Derudover vil jeg bare ønske dig held og lykke med din side.

  • Hej Janno,

   tak for dit indlæg og tip – men der skulle da gerne allerede være et link til det omtalte indlæg?
   Mine links er markeret med fed, så jeg ved ikke, om det er derfor, du ikke kunne spotte det?

   Jeg har prøvet at skaffe mig lidt basal viden om SEO og har derigennem læst om intern linking – men pyh det er jo noget af en videnskab at sætte sig ind i.

   Venligst,
   Lisbeth

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *