Genialt ammetøj – Liberty buksedragt

libertya

libertyb

Jeg har sat min buksedragt til salg – send en mail på info @ itsfashionbaby . dk hvis du vil købe den 🙂

Mens jeg var gravid, længtes jeg simpelthen sådan efter at have født – naturligvis fordi jeg glædede mig til at møde min søn, men også fordi jeg så kunne hoppe tilbage i mit gamle tøj igen.

Jeg havde ikke taget nævneværdigt på under min graviditet, så jeg var da helt sikker på, at så snart jeg havde født, så ville jeg kunne bruge mit gamle tøj igen.

Jeg havde dog ikke lige overvejet, at efter fødslen fulgte mange måneder med amning, hvor jeg dels havde så store fortrin, at jeg ikke kunne passe mit normale tøj – og dels skulle jeg også pludselig til at finde noget, der var ammevenligt.

Jeg brugte ofte en løsning med at tage en top med justerbare stropper på, og så en almindelig bluse udenover – så kunne jeg hive op i blusen og ned i toppen – og på den måde kunne jeg amme, uden at resten af caféen kunne følge med i, hvad jeg lavede.

Da min søn skulle døbes, ville jeg dog gerne have noget lækkert på, og jeg faldt over Lis’ fantastiske buksedragter i Libertystof.

Lise er indehaver af bloggen og tøjmærket, Karlssons Kludeskab. Hun syer de fineste ting – meget ofte i Liberty – og har du en lille pige, så syer hun også i mini a ture størrelser, så dig og din datter evt. kan få matchende outfits (tsk. hér er den slags jo forbeholdt far og søn 😉 ).

Lige for tiden har hun ikke nogle buksedragter til salg – men du kan altid bare sende hende en mail for at bestille én.

Normalt syer hun dem med tynde stropper, man selv binder – men fordi jeg altid rendte rundt med en ammebh, der havde fantastisk tykke stropper, så fik jeg hende til at lave mine stropper i bredt smock – så dækkede de for min bh, og samtidigt var de så elastiske, at man nemt kunne hive ned, når man skulle amme.
Jeg lyver ikke, når jeg siger, at jeg nok min. 15 gange er blevet stoppet på gaden og spurgt, hvor jeg havde købt min buksedragt – og jeg var virkelig også selv glad for den.
Som vist på billedet kunne man hurtigt dresse det lidt fine Libertylook ned med et par gladiatorsandaler og en læderjakke.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

 • Hej søde Lisbeth:-)
  Og 1000 tak for din hilsen til mig:-)
  Den er da for fin den dragt, tænker jeg må eje sådan en…
  Dit hår er godt nok blevet super flot, faktisk er det et par helt fantastiske billeder du har sat ind her:-)

  • Ih hvor er du sød Ann-Sofie – og hold da op hvor er du overskudsagtig sådan at sidde her og kommentere på min blog, når der lige er kommet en lillebitte baby ud af dig 😀

   Ja jeg er også glad for mit hår – og så var det endda en elev, der lavede det.
   Jeg vil helst have lidt spil, så det ikke bliver alt for lyst – og så fik jeg klippet et godt stykke af.
   Mht buksedragten, så kan det virkelig anbefales.
   Prøv evt. også at søge på liberty buksedragt på TS, så dukker der ofte nogen op, der er lidt billigere.
   – og ellers så er der også mulighed for at forhandle lidt pris med hende Lis, hvis man har lidt jyde i sig 😀

  • Tak Manja – jeg har godt nok også brugt den meget sidste sommer – det normale ammetøj blev sådan lidt for postordrekatalog-agtigt på den ikke så fede måde 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *