Casual blue – men med bare ben :D

030610

Hvor er det altså intet mindre end fantastisk, at sommeren er kommet til Danmark!

Selvom jeg sidder buret inde på læsesalen det meste af dagen lige nu, så nyder jeg stadigt at vågne op til solskin og varme, man har altså bare et helt andet overskud og humør, når vejret er så skønt.

I dag afbryder jeg dog læsningen et par timer for at tage til et arrangement, Natusan har inviteret mig til, med forskellige oplæg og lidt frokost. Det bliver også tiltrængt med en pause midt i læsningen – puha hvor jeg godt nok glæder mig til at være færdig med det eksamensræs.

I dag er jeg all Zara – og så tilsat en Liberty jakke syet af søde Signe

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *