Den perfekte sommerkjole

sommerkjole

Jeg har længe været på jagt efter en lang, hvid sommerkjole – ja jeg har endda lavet en fin collage med mulige kjoler – der var dog ingen af dem, der lige var helt præcist dét, jeg søgte efter.

I sidste uge i Zara faldt jeg over denne fantastisk fine sag, som jeg har haft med hjem på prøve.

Jeg er vild med den hæklede overdel og de blafrende skørter (den er altså ikke helt så boho-hippie, som det ser ud til på billedet) – så den bliver herhjemme, nu mangler jeg bare en stor stråhat, solskin og idylliske sandstrande for at gøre billedet helt perfekt (i virkeligheden, så sidder jeg dag efter dag låst inde på en støvet læsesal og aner ikke, om det er solskin eller regn – men drømme har man jo lov at have 😀 )  -alternativt vil jeg give den lidt kant ved at tilføje en læderjakke og et par gladiatorsandaler, så det ikke bliver alt for pussenussepænt.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

  • Tusinde tak Katja – jeg glæder mig også til lidt varme og solskin, så jeg kan få den på 🙂

 • Lyder som en rigtig fin styling med læderjakken. Og gladiatorsandalerne, du har på, er rigtig gode til (dem nåede jeg desværre ikke selv at få fat på, snøft…)

  • Æv! – de er nemlig rigtig fine, sandalerne – og i overraskende god kvalitet.
   Jeg var ellers lige ved ikke at købe dem, fordi jeg ikke helt kunne forholde mig til at shoppe sommersko midt om vinteren – men det er jeg nu glad for, at jeg fik gjort 😀

 • Fantastisk billede med din søn! Bliver altså nødt til lige at spørge om du træner meget eller har gjort noget særligt for at få så smuk en post-fødsel-krop? Kæmper nemlig selv lidt med at få min “normale” krop igen efter at have fået en datter :S

  • Tusinde tak Kristina 🙂

   Jeg kan desværre ikke bidrage med de helt store fif.
   Jeg tog ikke ret meget på under min graviditet (til trods for, at jeg dagligt drak min. 1 liter Mathilde kakaomælk), så jeg tabte lynhurtigt det hele under amningen.

   Jeg er et dovent asen, når det kommer til sport og motion, så jeg er vist bare født med heldige gener 😉
   Men generelt så synes jeg, det ville være rigtig svært at få presset en tur i motionscentret ind i vores hverdag et par gange om ugen – når Trutten endelig er puttet, er det ikke just det, man har allermest lyst til…

  • Tusinde tak Kristi 🙂
   Ja altså som før nævnt, så er jeg vist bare født med heldige gener – i hvert fald har jeg ikke gjort andet end bare at spise almindelig sund mad – og så får jeg også en del mere motion, nu hvor Trutten kan løbe omkring 😀

 • Hej..

  Kan se at indlaegget her ikke er helt nyt mere, saa haaber jeg hoerer fra dig alligevel 🙂 Det er en super smuk kjole – Lige hvad jeg er paa udkig efter… Ved du hvad kjolen praecis hedder hvis jeg skal soege efter den paa nettet eller noget?

  Mange venlige hilsner…

  • Hej Kivie,

   nej det ved jeg desværre ikke -der står hverken modelnavn eller nummer i den.
   Hvis jeg var dig, ville jeg prøve at kigge på trendsales og evt. ebay.co.uk og så søge på hvid kjole zara / white dress zara – jeg tror ikke, der kommer alt for mange resultater frem 🙂

   Venligst,
   Lisbeth

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *